LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
FIL BO RIVA - Running In Circles

we ❤️ music

FIL BO RIVA a lansat single-ul “Running In Circles”

FIL BO RIVA a lansat single-ul “Running In Circles”. Există momente în viață care doar te fac să te simți pierdut în această lume. Ca și cum nu vei găsi niciodată calea potrivită, ci în schimb continui să mergi în cerc.

Adesea, există un singur lucru care ajută: să începi totul de la zero – sau cel puțin uitați de tot pentru o noapte. Despre asta este noul single al lui Fil Bo Riva „Running in Circles”. Amestecând indie-pop melodic cu suflet disco funky, Fil Bo Riva creează ceea ce poate fi numită cu ușurință o melodie pop perfectă.

„Cred că toți cunoaștem sentimentul de a ne regăsi în aceeași situație din nou și din nou spunându-ne: cum ajung mereu aici din nou? Acest cântec spune că uneori trebuie să facem cu adevărat o schimbare în viață pentru a ne elibera de ceea ce ne împiedică să devenim o versiune mai bună a noastră”, explică Fil Bo Riva.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/RunningInCirclesPR

„Într-un fel, este un cântec despre puterea de a renunța și de a te rupe propria rutină. Uneori rămânem atât de blocați în viață… Ne ținem de obiceiuri proaste sau repetăm aceleași greșeli sau încercăm să fim ceva sau cineva care nu suntem și să pierdem legătura cu noi înșine făcând asta. A da drumul și a accepta realitatea poate fi teribil de înfricoșător.

Dar, în atâtea situații din viață, este ceea ce te va face să te vindeci sau să crești. Deci, într-un fel, „Running In Circles” înseamnă găsirea adevărului și realității în ceva nou.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT