LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului. Producțiile americane „Matrix/ The Matrix” (1999), „Matrix - Reîncărcat/ The Matrix Reloaded” (2003) și „Matrix - Revoluții/ The Matrix Revolutions” (2003) vor fi difuzate sâmbăta seara, începând cu 4 decembrie. Scrise și regizate de Lana și Lilly Wachowski și produse de Joel Silver, primele trei filme ale francizei au generat încasări de peste 1,635 de miliarde de dolari la nivel global. Al patrulea va fi lansat de Warner Bros. pe 22 decembrie 2021. Filmele descriu un viitor în care Pământul este dominat de o rasă de roboți ce au conștiință proprie generată de inteligența artificială creată în secolul 21. Personajele principale sunt interpretate de Keanu Reeves (Neo), Laurence Fishburne (Morpheus) și Carrie-Anne Moss (Trinity). Personajele și cadrul în care are loc acțiunea filmelor au fost explorate și

we ❤️ music

Felicia Filip și tânărul tenor Dragoș Popa au cântat din nou împreună pe scena de la Codlea

Deși fac parte din generații diferite iată că fermecătoarea soprana Felicia Filip și-a dorit să realizeze un duet cu mai tânărul tenor Dragoș Popa, care i-a fost elev în urmă cu ceva timp. O surpriză chiar și pentru el.

Celebra soprană Felicia Filip și tânărul tenor Dragoș Popa au impresionat publicul, weekendul trecut, prinț-un recital susținut la Codlea F-Estival, în centrul istoric al municipiului. În cadrul concertului susținut de renumită soprană, cei doi au interpretat bine-cunoscută canțonetă „O sole mio”. Felicia Filip a abordat o paletă largă de genuri muzicale. Compoziții din repertoriul românesc, internațional, dar și arii celebre. Concertul s-a încheiat cu „Ciuleandra”, din repertoriul Mariei Tănase. În cadrul festivalului au urcat pe scenă și alți artiști iubiți de public, precum Oana Radu, Dalma Kovacs, Ionuț Lângă, Georgiana Lobonț, Ciro de Luca, Magda Suciu, Silvia Micu, dar și alții. Cea de a ÎI-a ediție „Codlea F-estival” s-a desfășurat în perioada 05 – 07 august, evenimentul fiind organizat de către Primăria și Casă de Cultură a Municipiului Codlea.

“Au fost momente cu adevărat unice! Am revenit pe scenă după o pauză de peste 5 ani, într-un concert alături de marea noastră soprană Felicia Filip. O întâlnire care, sunt sigur, va rămâne fără egal în viața mea! În urmă cu puțîn timp, când m-a sunat maestrul Cristian Mihăilescu să îmi spună că avem eveniment, știam că trebuie să prezint. Mai apoi, când am primit desfășuratorul concertului, citindu-l, m-am regăsit în program. A fost o surpriză din partea dragilor mei, Felicia Filip și Cristian Mihăilescu. Timpul de pregătire a fost extrem de scurt, iar după o pauză atât de lungă, nu mi-a fost deloc ușor, dar am reușit, cu sprijinul și experiența de scenă a doamnei Felicia Filip”, a povestit Dragoș Popa. Care are mai multe proiecte despre care veți mai auzi. Fiți cu ochii pe el pentru că este un tânăr foarte talentat care promite.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT