LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
album nou - elton john

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Elton John a lansat albumul “The Lockdown Sessions”

Noul album semnat de Elton John îi duce pe ascultători într-o călătorie prin mai multe genuri muzicale. Acesta se numește “The Lockdown Sessions” și sunt prezenți peste 20 de artiști care reprezintă continente, generații și culturi diferite, oferind proiectului o unicititate pentru istoria muzicii pop și rock.

Colecția de 16 piese conține piese cu unii dintre cei mai importanți artiști din lume precum, Brandi Carlile, Charlie Puth, Duă Lipa, Eddie Vedder, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj, Rînă Sawayama, SG Lewis, Ștevie Nicks, Ștevie Wonder, Surfaces, Years & Years, Young Thug și alții. Albumul conține hit-ul de pe primul loc din UK Top 40,“Cold Heart”(PNAU Remix) în colaborare cu Dua Lipa. Datorită acestei piese, Elton a devenit primul artist solo din istoria Regatului Unit, care plasează o piesă în Top 10 în 6 decade diferite. Pe noul proiect se află și melodiile “After All” împreună cu Charlie Puth și “Finish Line” cu Ștevie Wonder.
În martie 2020, Elton John a fost nevoit să oprească turneul “Farewell Yellow Brick Road”. Artistul a susținut emisiunea, “Rocket Hour”, pe Apple Music, începând să lucreze la “The Lockdown Sessions”, care a fost înregistrat de acasă timp de 18 luni.
Ascultă materialul aici:
https://umusic.lnk.to/TheLockdownSessionsPR

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT