LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dobrincu-david

we ❤️ music

David Alexandru Dobrincu a împlinit 10 ani! Ce proiecte are tânărul solist care e vedetă la vârsta lui!

Ziua de 16 martie a fost una specială pentru puștiul David Alexandru Dobrincu. Simpaticul cântăreț și actor de filme sau seriale a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani iar părinții i-au pregătit o întâlnire surpriză cu câțiva prieteni și colaboratori speciali. Așa că puștiul a fost surprins când s-a întâlnit cu ei și i-au urat La Mulți Ani!

După ce a filmat aproape toată ziua pentru un videoclip la o colaborare specială cu Cezar Ouatu, David Alexandru Dobrincu a fost păcălit că încă mai are treabă. Așa că ajuns la noua locație, un restaurant din centrul Bucureștiului, s-a trezit cu prietenii lui, AnaMaria Mărgean sau Victoria Golici, pe care le știți de la “Românii au talent”,

fratii david si alexandru dobrincu

și alți câțiva copii, prieteni dragi, printre care Andreea Androne. Părinții puștiului și fratele mai mare, Sebastian Dobrincu, solist și antreprenor în SUA, și profa lui de canto, Ava, concurentă la Vocea României, au fost prezenți la întâlnire. Alături de copilași a fost și magicianul Teo alias Costin Teodorescu. Nu a lipsit nici Săndel Bălan, cu care puștiul a colaborat cu succes. Decorul a fost asigurat de Happy Sell Baloane Bucuresti, iar bunatatile si dulciurile de Turquise Bakery Bucuresti si Dor de dulce.

magicianul teo si david dobrincu

Au mai fost prezenți Julieta și Petru Geroiu, mamă cu fiu, Cezar Ouatu și iubita lui  și alți colaboratori speciali ai puștiului fenomen. David a dat interviuri, s-a simțit în centrul atenției, a participat la magia creată de magicianul Teo și a mâncat tort și diverse alte bunătăți alături de colegii săi. Și s-au distrat câteva ore bune, toate acestea de ziua lui.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT