LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ellie Goulding face echipă cu Big Sean pentru Easy Lover

we ❤️ music

Ellie Goulding face echipă cu Big Sean pentru “Easy Lover”

Ellie Goulding face echipă cu Big Sean pentru “Easy Lover”. Piesa este o bucată uimitoare de perfecțiune pop care anunță o revenire triumfătoare și mult așteptată - prima lansare de la albumul „Brightest Blue” din 2020.

Piesa, scrisă și produsă în colaborare cu legendarii Greg Kurstin și Julia Michaels, vede vocea inconfundabilă a lui Ellie asociată cu bas pulsant, sintetizatoare puternice, schimbări epice ale ritmului și melodii contagioase – combinația perfectă pentru un pop-banger de vară. Noul single îl prezintă rapper-ul Big Sean, care este în contrast cu armoniile uluitoare ale lui Ellie. Big Sean este unul dintre cele mai mari nume din rap, cunoscut pentru hituri precum „I Don’t F**k With You” și „Dance (Ass) ft Nicki Minaj”, precum și pentru colaborări cu artiști precum Justin Bieber, 2Chainz, Halsey și Calvin Harris.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/EasyLoverPR

Vorbind despre piesa Ellie afirmă: „Am scris Easy lover in LA cu Julia Michaels după conversații despre vechea poveste de a fi îndrăgostit de cineva cool și frumos, despre care știi că nu se va simți niciodată la fel. Este vorba despre a te întoarce la aceeași persoană periculoasă pentru a te simți în viață când știi că au rănit oameni din nou și din nou înaintea ta. Faptul ca legendarul Greg Kurstin a produs un cântec de-al meu este un vis devenit realitate. El înțelege întotdeauna misiunea!”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT