LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Eliza Natanticu - Fata ploii

we ❤️ music

Eliza Natanticu lansează single-ul „Fata ploii”

Eliza Natanticu lansează „Fata ploii”, o piesă pop cu influențe folclorice, împreună cu un clip care o portretizează pe artistă ca pe un personaj mitic din basmele și legendele românești.

<<„Piesa “Fata ploii” rezonează cu toți cei care au suferit din dragoste, dar au continuat sa spere. Împreună cu prietena mea, regizoarea Irina Moldovan, am căutat sa găsim în legendele și basmele românești, personaje precum Ielele sau Ileana Cosânzeana care să reprezinte pe deoparte candoare, puritate, etapa dragostei pura, iar la polul opus suferința din dragoste care nu se vrea a rămâne nepedepsită. Inspirația pentru clip de aici a pornit. Vrăji, blesteme, toate au avut la baza o suferința.
Streaming Link: https://ElizaNatanticu.lnk.to/FataPloiiPR
Titlul, unul deloc comun, a apărut printr-o minune, pot spune, eram în casa și, pur și simplu, auzeam in gând acest titlu, „fata ploii”, și am zis sa-l notez, cine știe? Două săptămâni mai târziu, la studio, împreuna cu Alexandra Dinu și Robi Velisar, încercând să compunem o nouă piesă, am vrut să-mi las amprenta asupra liniei melodice și a ieșit din prima linia acestei piese, iar Alexandra și Robi au dat viață piesei cu ajutorul textului și instrumentalului, care s-au potrivit perfect titlul de „Fata Ploii”.
Este o piesa cu o tema actuala, pop cu influențe folclorice, care te poarta în poveste și te face să rezonezi la unison cu fiecare beat. Îmi pun speranța că este o piesa cu care lumea se va identifica. Îmi doresc ca piesa sa ajungă la radio și in sufletele oamenilor.” – declară Eliza despre noua piesă.
Așa cum ne-a declarat și Eliza, muzica a fost compusă de ea, alături de Alexandra Dinu, care este și autoarea textului, iar mix & master și producția au fost realizate de Robi Velisar. La fluierul îmbietor de pe fundal este Teodor Geani. Clipul, inspirat din legende și basme, este realizat de Irina Moldovan, alături de Dork și Steezul.
Eliza, fostă concurentă la Asia Express, a devenit cunoscuta după ce a participat la emisiunea X Factor, iar la sfârșitul anului 2020, aceasta și-a lansat prima piesa, care a strâns zeci de mii de vizualizări pe YouTube, intitulată “Arde”, urmată de piesa „De vină suntem noi”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT