LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Edy Anghelescu lansează piesa de debut ”C'mon”

we ❤️ music

Edy Anghelescu lansează piesa de debut ”C’mon”

Eduard Anghelescu (Edy) are aproape 14 ani, e din Craiova și cântă de când se știe, fredonând aproape orice melodie pe care-o auzea atunci când se juca. Pe la opt ani, părinții lui au decis să-l înscrie la lecții de canto, iar astăzi a ajuns să exerseze câteva ore pe zi, atât vocal cât și la pian. A a participat la numeroase competiții și evenimente muzicale naționale, făcându-se remarcat și la ”Excentrip”, un concurs derulat în pandemie.

Ascultă blues și R&B – genurile lui preferate, iar pe lângă muzică, este pasionat de desen și basket. Are planuri îndrăznețe pentru viitor și își dorește să studieze Conservatorul în București, dar și să semneze cu o casă de discuri. Și e cu un pas mai aproape, judecând după piesa pe care tocmai a lansat-o.
”C’mon” – piesa de debut interpretată de Edy este o compoziție semnată de Bogdan Negroiu (El Negro), iar clipul a fost produs de LunaTech Sound. Videoclipul piesei a fost filmat în București, într-un spațiu subteran din centrul capitaliei – Katakomba, printre ziduri obscure din cărămidă, cu arcade generoase și lumini difuze, ce urmează a fi inaugurat în curând.
„Mesajul piesei C’mon e ceva de actualitate; am vrut să facem o piesa care să mai trezească puțin lumea din social media și internet în general. Adică… c’mon, tu chiar crezi că asta înseamnă viață… doar internet? Îi văd pe cei din jurul meu, indiferent de vârstă, cufundați cu ochii doar în telefoane, fără să se mai uite în jur. Din fericire, eu am muzica și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat cu acest dar,” declară Edy.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT