LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Eda Marcus și Aurelian Temișan

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Eda Marcus și Aurelian Temișan prezintă finala Selecției Naționale Eurovision

Eda Marcus și Aurelian Temișan vor fi gazdele celui mai așteptat eveniment al Selecției Naționale 2022. Pe 5 martie, vedeta TVR și cunoscutul artist vor prezenta marea finală Eurovision România, ultimul act al ediției din acest an a concursului național. Dacă Eda Marcus este obișnuită cu acest rol, fiind prezentă pe scena evenimentelor organizate de TVR, Aurelian Temișan a trăit emoțiile Eurovision din ambele posturi, de concurent şi prezentator.

„Selecția Națională este piesa care lipsea din ,,colecţia” mea de evenimente mari ale Televiziunii Române. Am început cu Eurovision Junior acum foarte mulţi ani, am continuat, după, cu Cerbul de Aur în 2019, apoi cu programul de Revelion al TVR 1 în 2021, iar anul acesta voi prezenta finala Eurovision România. A fost dorinţa care mi s-a împlinit la momentul potrivit, acum când sunt mai pregătită ca niciodată pentru el”, a mărturisit vedeta TVR.
„Muzica… această “limbă” internațională. Prin muzică, unim suflete și spargem bariere. Prin muzică, ne conectăm unii cu alții și împreună, cu Divinitatea”, mărturisește Aurelian Temișan.

Îndrăgitul artist revine în rolul de prezentator al finalei Selecției Naționale după experiența din 2019, însă povestea lui la Eurovision România cuprinde și două participări în concurs: „Mă bucur să fiu din nou implicat în acest concurs, ca prezentator și să simt din nou emoțiile concurenților, aducându-mi aminte de edițiile în care eu eram în poziția lor, dând tot ce puteam pentru a face acel show total de care acest grandios concurs are nevoie, pe plan internațional. Cât despre colega mea de prezentare, Eda, se adeverește încă o dată că muzica și sportul merg mână în mână. Cu Eda și cu mine pe post de Masters of Ceremony… Eurovisionul poate sa înceapă!”.
Bogdan Stănescu și Ilinca Băcilă completează echipa de prezentatori. Tânăra artistă va lua, din nou, pulsul emoțiilor din camera verde a Selecției Naționale, alături de concurenți, iar gazda emisiunii „Cu capu-n zori” de la TVR 1 va fi alături de jurații Eurovision România.

Alex Parker & Bastien – „All this love”, Andrei Petruș – „Take me”, Cream, Minodora și Diana Bucşa – „România mea”, Dora Gaitanovici – „Ana”, Gabriel Basco – „One night”, Kyrie Mendél – „Hurricane”, MØISE – „Guilty”, Petra – „Ireligios”, Vanu – „Never give up”, și WRS – „Llamame” sunt finaliștii Eurovision România 2022. Ei vor concura sâmbătă, 5 martie, în finala Selecției Naționale, când vom afla cine va reprezenta România la concursul internațional.

Alături de concurenți, pe scena de la Bucureşti vor urca reprezentanţi din nu mai puţin de şapte ţări, un număr record pentru Finala Eurovision România. Zdob și Zdub – „Trenulețul” (Republica Moldova), Ronela Hajati – „Secret” (Albania), Vladana – „Breathe” (Muntenegru), We Are Domi – „Lights off” (Cehia), Andrea – „Circles” (Macedonia de Nord), Stefan – „Hope” (Estonia) și Intelligent Music Project – „Intention” (Bulgaria) sunt artiștii care vor aduce sărbătoarea muzicii la București.

Evenimentul va avea loc în studioul Pangrati al Televiziunii Române, sâmbătă, 5 martie, în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova, TVR+ și canalul de Youtube al TVR, de la ora 21.00.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT