LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
afis mamma mia 29 decembrie

we ❤️ music

După epuizarea rapidă a biletelor de la prima reprezentație, “Mamma Mia!” se joacă și pe 29 decembrie, tot la Sala Palatulu

Dupa epuizarea rapida a biletelor de la prima reprezentatie, “Mamma Mia!” se joaca si pe 29 decembrie, tot la Sala Palatului Desi mai sunt doua luni pana la prima reprezentatie, spectacolul „Mamma Mia!“ din 28 decembrie este aproape sold-out

· Loredana, una dintre cele mai indragite artiste ale Romaniei, va putea fi admirata in interpretarea magistrala a Donnei Sheridan, personajul principal din „Mamma Mia!“
La cererea publicului si dupa epuizarea rapida a biletelor de la prima reprezentatie, cea din 28 decembrie, „Mamma Mia!“ revine cu a doua reprezentatie a celui mai asteptat spectacol al anului in Romania. „Mamma Mia!“ se va juca si pe 29 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind puse deja in vanzare. Industria spectacolelor a fost una dintre cele puternic afectate domenii in perioada pandemiei, astfel ca revenirea recenta la normalitate reprezinta o gura de aer proaspat pentru organizatori, dar mai ales pentru spectatori, care sunt foarte dornici sa-si reia obiceiurile culturale si de divertisment.
Loredana, una dintre cele mai indragite artiste ale Romaniei, va putea fi admirata in interpretarea magistrala a Donnei Sheridan, personajul principal din „Mamma Mia!“, o femeie puternica si independenta care isi creste singura fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei ii va schimba radical viata.
„Mamma Mia!“ este o poveste minunata de dragoste in care se regasesc si mamele, si fiicele. Nu sunt doar amintirile si emotiile mele in show, ci ale catorva generatii. E o provocare acest rol minunat si complex, dar asta imi place foarte mult, sunt trei ore intense de cantat, dansat si actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregatire ca pentru un campion”, declara Loredana.
„Mamma Mia!“ desemnat spectacolul anului in Romania in 2018, a avut nu mai putin de 10 reprezentatii in noua orase din Romania, chiar inainte de pandemie, in doar doua luni de zile, biletele fiind epuizate la fiecare reprezentatie a spectacolului. „Mamma Mia!“, revine astfel in forta dupa o pauza de doi ani, cu o distributie de exceptie, din care fac parte nume de vedete si artisti celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu si Bianca Purcarea.
Cea mai asteptata nunta din Romania are loc in decembrie la Sala Palatului
„Mamma Mia!“ prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi doreste sa-si cunoasca tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Tanara se confrunta cu trei posibile variante, asa ca decide sa-i invite pe mica insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante si vor incanta publicul prezent. Productia artistica aduce pe aceeasi scena peste 70 de artisti si 200 de costume, care dau viata personajelor complexe, care vor dansa si interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din intreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, si garantand celor prezenti o experienta de neuitat.
Cei care doresc sa aiba parte de o experienta de neuitat au acum posibilitatea de a-si achizitiona bilete la preturi avantajoase, acestea fiind o optiune excelenta pentru cadoul ideal cu ocazia sarbatorilor de iarna. Preturile pornesc de la 169 lei, biletele putand fi achizitionate din reteaua www.IaBilet.ro, momentan cu o reducere de 10% de tip early-bird.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT