LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Duncan Laurence - Take My Breath Away

we ❤️ music

Duncan Laurence a lansat single-ul „Take My Breath Away”

Duncan Laurence a lansat single-ul „Take My Breath Away”. Noua piesa este un cover cover-ul al hitului de la Georgio Morodor și Berlin, intitulat cu același nume.

Din orășelul Spijkenisse, Duncan Laurence a luat cu asalt lumea pop, cu versuri sfidător de nefiltrate, melodii de netăgăduit și mult curaj. Inițial, intrând în scenă câștigând Eurovision, Duncan a lansat single-ul “Arcade”, care se află în prezent la peste 1 miliard de stream-uri. Acum, Duncan ne lasă să intrăm în lumea sa puternică, pătată de lacrimi, dar întunecată și plină de farmec, cu această coperta clasică care prezintă toate elementele unei vedete inteligente, una care refuză cu încăpățânare să-și șlefuiască marginile aspre sau să prezinte ceva mai puțin decât imaginea lui.

„În momentul în care am auzit că va avea loc o continuare a “Top Gun”, Take My Breath Away mi-a fost blocat în cap. Întotdeauna mi-a plăcut atât de mult cântecul acela. În timp ce mă pregătesc pentru următorul capitol al muzicii mele, mi s-a părut cu adevărat minunat să fac un cover după o melodie clasică. Sper să vă placă!”, a declarat Duncan despre noua piesă.

Cântecul în sine este interpretarea lui Duncan pe melodia scrisă de Giorgio Moroder și Tom Whitlock pentru filmul “Top Gun” din 1986, interpretata de trupa americană Berlin. A câștigat Premiul Academiei pentru Cel mai bun cântec original, precum și Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original în 1986. Cântecul a fost un hit global, atingând o poziție de top 3 în topurile din SUA, Marea Britanie, Germania (Vest), Canada, Țările de Jos, Franța, Australia, Belgia, Spania, Suedia, Elveția și multe alte țări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT