mira a colaborat cu dj project

Ce cadouri speciale și-a facut Mira de ziua ei! “Un pahar de șampanie în noua și prima mea casă”

we ❤️ music

Pe 12 martie a fost ziua Mirei, Maria Mirabela Cismaru, care a împlinit 26 de ani. Fosta solistă de la “Vocea României” și colaboratoare DJ Project a sărbătorit împreună cu iubitul ei la munte, unde a primit un tort și s-a relaxat în jaccuzi. Însă nu acestea sunt singurele cadouri pe care Mira și le-a făcut. Trebuie să știți că din economiile ei și-a cumpărat un aparatament, a făcut poze în el și a publicat câteva imagini de acolo. Și a postat următorul text pe facebook. “Astăzi, de ziua mea, vreau să împart bucuria mea cu voi și să “ciocnim” un pahar de șampanie în noua și prima mea casă, care în momentul acesta este aș̦a cum o vedeți, dar promit că̂nd o să fie gata și o să ne putem revedea cu bine, să dăm o mare petrecere. 26 se anunță a fi vârsta responsabilită̆ților, chestii serioase, simt că de acum se schimbă cumva situația. Mulțumesc pentru gândurile frumoase, pentru mesajele voastre, pentru susținerea necondiționată și că sunteți ălături de mine și la bine și la greu”, a scris Mira.

album mira divina
album mira divina

Mira are si un album nou!

Este cunoscută publicului încă din 2012, de la Vocea României, are peste 1 milion de fani pe Instagram, multe colaborări de succes și zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Mira a știut că vrea să devină cântăreață de mică, iar astăzi este un artist complet, talentat, care „respiră” muzică. Primul album din carieră nu a întârziat să apară, iar de ziua ei de naștere, artista lansează „MiraDivina”, un material discografic foarte personal ce culege experiențe reale împărțite în 8 single-uri.

mira
mira

„O să descoperiți mai multe stiluri de interpretare ale pieselor. Toate poveștile de pe acest material discografic mă reprezintă, le-am trăit vers cu vers și sunt scrise din experiențele de viață, atât ale mele, cât și ale oamenilor alături de care am lucrat. Este un album foarte personal, iar astăzi este o zi foarte specială pentru mine pe care îmi doresc să o petrec alături de voi, prin muzica mea”, spune Mira.

sexy mira
sexy mira

Pe album se regăsesc hituri precum „De ce”, „O privire”, „Învață-mă”, „Plus și minus”, „Zero absolut”, „Cineva”, dar și piese nelansate precum „Arctic” și „Zi merci”. Cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube pentru piese precum „De ce?”, „Străzile din București” sau „O privire” și o prezență super engaging pe rețelele sociale, MIRA este una dintre cele mai apreciate și prolifice artiste din noul val. A cucerit publicul cu aparițiile sale și hiturile pe care le-a lansat, fiind de foarte multe ori pe primul loc în topurile de specialitate. Printre cele mai de succes single-uri ale MIREI se numără „Cum de te lasă”, „Ce-o fi, o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, „Maracas” (alături de Lino) și „Nave spațiale”.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT