LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
DUMI a lansat EP-ul DIVERSIFICAT

we ❤️ music

DUMI a lansat EP-ul DIVERSIFICAT

DIVERSIFICAT este primul material de genul acesta pe care artistul îl lansează la început de 2023 ca un cadou pentru ascultători. Albumul are în componenta sa 5 piese dintre care 3 single-uri și doua colaborări cu artiștii K-RIGA și LUIGI.

„Este un moment foarte special pentru mine! Vreau sa lansez anul acesta foarte multe piese iar asta e doar începutul! De ce DIVERSIFICAT ? Pentru ca așa sunt eu ! Nu mă pot încadra într-un gen muzical așa ca le voi explora pe toate . „ Albumul conține și un videoclip la piesa „ O fac sa curgă” produs de Iordache Ionuț ( SEGA ). Artistul a mărturisit ca a fost îndrumat și de alți artiști din industria muzicală. “Am luat legătură cu multi artiști pe care ii veneram când eram copil și mă bucur ca și au răpit din timpul lor pentru a mă ajuta cu un sfat! What’s UP mi-a spus ca ii place foarte mult ceea ce fac, sper ca pe viitor sa putem colabora, simt ca ne am înțelege foarte bine, suntem amândoi nebuni!Dorian Popa a fost primul om care mi-a spus ca nu este deloc ușor sa reușești în industria muzicală dar sa nu mă dau bătut, cu multa munca și perseverenta nu ai cum sa nu reușești!”
Recent la avanpremiera filmului „Romina VTM” Theo Rose și Gheboasa au filmat un reels împreună cu DUMI în care anunță lansarea din data de 06.01.2023: „Am auzit ca apare album nou Dumi? Diversificat! Îl ascultam, dati play!” – Theo Rose. „Fratele nostru scoate Diversificat pe 6, power acolo, big up si check this out! „ – Gheboasa
Puteti asculta și distribuii EP-ul DIVERSIFICAT pe toate platoformele de streaming YouTube , Spotify , Apple music etc.
Pentru a rămâne la curent cu noile lui proiecte DUMI va invita sa va abonați la canalul lui de YouTube( Marian Dumitru) și pe conturile de social media ( Dumi.official ) .

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT