LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Dorian Popa și Cheluțu au înregistrat un cover la piesa “Zile de vară”

Iată că solistul și vedeta de televiziune face o nouă încercare muzicală împreună cu cățelul lui. Astfel că Dorian Popa și Cheluțu au lansat videoclipul piesei "Zile de vară", un cover după piesa eroilor animați Phineas și Ferb.

O nouă surpriză vine de la Dorian Popa și Cheluțu pentru fanii lor care îi iubesc. După ce au lansat anul trecut în vara „Înoată Cheluțu” și în iarnă „Shoping cu Cheluțu” acum cei doi mai au un proiect împreună. Acesta se numește „Zile de vară” iar noua piesă e, de fapt, un cover după piesa eroilor animați Phineas și Ferb iar la textul piesei au colaborat Phineas și Ferb alături de Dorian Popa și Liviu Teodorescu, care au mai lucrat și la alte proiecte împreună, inclusiv în trupa LaLa Band și serialul “Pariu cu viața”. De Mix&Master s-a ocupat Max Kissaru iar de videoclip – Daniel Cristea și Adrian Chițu, asistent camera. Nu rămâne decât să urmăriți în continuare videoclipul lansat pe 1 iunie, de ziua copilului și sperăm să vă placă aventurile filmate ale celor doi foarte iubiți de public.

Cum s-a făcut remarcat Dorian Popa

Dorian Popa a demonstrat de mic că are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la secția Arte, dar 10 ani mai târziu și-a schimbat opțiunea și a ajuns să lucreze într-o…bancă. Student la Ase în anul 3, se specializează în contabilitate și crede că cel mai tare job e cel de broker pe Wall Street. Până ajunge însă la New York, Dorian Popa este decis să cucerească, alături de colegii săi din LaLa Band  România. Dragostea pentru muzică vine din copilărie când asculta, acasă, muzica pe care i-o cânta mama lui. Din dragoste pentru sound și beat-uri pop rock, Dorian s-a alăturat membrilor La-La Band într-un proiect muzical inedit pentru România. “Este un proiect ambițios și sunt foarte fericit și mândru să fac parte din el. Iubesc muzica, îmi iubesc colegii de trupă și sunt convins că sound-ul nostru îi va cuceri pe cei care ne vor asculta”, spune cel mai sexy membru al trupei LaLa Band. Atent la aspectul sau fizic, solistul petrece ore bune în sala de fitness, are tatuate pe spate 2 cuvinte ce semnifică puterea și credință și îi place să cânte în…baie. “Sunt o fire foarte spontană și dezinvoltă, omul momentului și încearc mereu să transform orice întâmplare în ceva constructiv. Nu mă doboară niciun obstacol, sunt mereu cu zâmbetul pe buze și dacă prin vreo minune am o stare mai proastă îmi revin imediat fredonand o melodie”, povestește Dorian. După trupa s-a lansat solo, apoi a colaborat cu Kanal D, Pro TV și acum cu Antena 1. Mare fan al lui Ne-Yo sau Usher, vedeta spune că are noroc de o moștenire genetică bună.”E clar moștenire de la mama vocea, și poate și de la bunici pentru că nu am lucrat neapărat în această direcție. Îmi place să cant și am grijă de mine. Țin un regim alimentar foarte bine calculat fiindcă eu cred că și un corp sănătos te ajută în interpretare”.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT