LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dorian-popa-

we ❤️ music

Dorian Popa: “Fac între 30.000-40.000 de euro pe lună din instagram și Youtube”

În urmă cu 10 ani s-a lansat odată cu serialul “Pariu cu viața” și a făcut parte din LaLa Band apoi a început o carieră solo și a avut parte de o mulțime de proiecte. Apoi Dorian Popa a devenit cea mai iubită vedetă iar Cătălin Măruță l-a invitat la o nouă ediție a prodcastului “Acasă la Cătălin Măruță”.

Dorian Popa are un succes mare la adolescențîi pe care i-a cucerit cu muzica sa și vlogurile făcute. În plus, solistul și actorul a devenit unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi, depășind un milion de abonați pe canalul său de YouTube. Prezent la a două ediție a prodcastului “Acasă la Cătălin Măruță”, Dorian Popa a acceptat provocarea de a răspunde întrebărilor iar spre final chiar la bustul gol. Artistul a făcut public banii pe care ii câștigă lunar pe timp de pandemie din on-line. “Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger.

dorian popa si chelutu
dorian popa si chelutu

Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a povestit Dorian. Solistul a povestit că investește foarte mult în imaginea sa, a avut câteva intervenții de ordin estetic în ultima vreme. “Am făcut de două ori implant de păr, o dată implant de barbă, am 26 de fațete la dinți. Am vrut dinți foarte albi. Stau mai mult în oglindă decât iubita mea. Ea îmi spune mereu că sunt arogant și narcisist. Prietenii îmi spun dacă ar arăta că mine ar sta dezbrăcăți”, a spus Dorian.

dorian popa
dorian popa

Tot el a mai povestit cât câștigă de pe urmă vlogurilor sale dar și cât a câștigat împreună cu cățelul Chelutzu, cu care a înregistrat și o piesă de top. Câinele lui Dorian e vedetă pe Internet și are 21 de milioane de vizularizari, reușind să câștige până acum 150. 000 de euro.” Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc că Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a mai povestit solistul. În plus el a povestit despre ceartă cu tatăl sau, despre cariera lui și viață cu iubita sa.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT