LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Don Diablo x Feelings

we ❤️ music

Don Diablo a lansat single-ul “Feelings”

Don Diablo a lansat single-ul “Feelings”. DON DIABLO este unul dintre cei mai importanți producători/DJ timp de ani de zile și nu dă semne de încetinire. De fapt, 2023 pare să fie cea mai puternică campanie a sa de până acum.

Producătorul, DJ, artistul NFT și designerul comentează: „Nu aș putea fi mai încântat să prezint în sfârșit această melodie nouă, proaspătă, care este probabil cel mai bine descrisă ca o casă de tehnologie futuristă… cu o întorsătură sexy”.
După ce a atins recent peste 1.000.000.000 de stream-uri pentru albumul său, FORΞVΞR, DON DIABLO continuă să consolideze o carieră solidă, cu un sunet și o estetică futuristă. Noua sa piesă este exemplul perfect prin combinarea unui sunet vibrant și complex cu o energie fascinantă a dance-ului.
Stream / Download: https://umu.lnk.to/FeelingsPR
După cum descrie DON DIABLO, „cu „Feelings” am vrut să duc lucrurile înapoi în underground. Înapoi la o perioadă în care eram eu însumi pe ringul de dans, dansând ore întregi în timp ce DJ-ul punea muzică pe care nu o mai auzisem până acum, descoperind tot mai multe detalii subtile pe măsură ce discurile continuau să cânte. Esența muzicii house și a muzicii electronice în general”.
Având un 2023 promițător și interesant, DON DIABLO a programat prezente pe trei continente în următoarele luni, în timp ce pregătește o nouă colecție cu emisiunea TV multipremiată, Stranger Things, pentru brandul său de modă Hexagon.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT