LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Mario Joy “Pandemia mi-a amânat nunta și vacanțele”

Interpretul hitului "California", Mario Joy, pe numele său adevărat Nicula Marius Dumitru, a revenit în atenția fanilor săi cu o nouă piesă "Fashionista" cu care are succes peste hotare.

Despre viața în pandemie și proiecte aflați mai multe din interviul acordat exclusiv pentru WeLoveMusic

WeLoveMusic: Salutare. Ce faci în acest moment din punct de vedere muzical?

Mario Joy: Am lansat videoclipul piesei “Fashionista” și apoi am scos o versiune acustică. Știi de ce am făcut versiunea asta? Muzica pe care o fac eu este electronică. Și nu toată lumea se pricepe, îți dai seama, la lucrurile tehnice pe care noi le facem. Și am vrut să fac o variantă mai naturală în care să-mi las vocea mea naturală. În proiectul meu Mario Joy folosesc vocea mea îngroșată în termeni populari. Toată lumea știe. Nu fac decât să fie un pic mai bărbătească, biciuită. Și atunci am zis să fac o versiune diferită pentru restul publicului care poate vrea să audă vocea mea naturală. Deși și aia e tot vocea mea doar că așa se cere la genul asta muzical și deja se practică. Sunt multe piese la nivel mondial și au vocea făcută cu procedeul pe care îl folosesc eu din 2016, de la piesa “California”.

Am aflat că ai succes cu piesa și afară

Da în Turcia și Rusia. Am licențiat-o în Rusia cu Efective records care îl reprezintă pe Imanbeck care e primul artist din Europa de est care a fost premiat.

Urmezi tu…

Doamne ajută, eu muncesc la asta. În fiecare zi îmi doresc asta. Dacă o fi să fie, vedem. Măcar încerc.

Urmează și alte colaborări, alte piese?

Am o piesă la care am filmat videoclip și se va lansa în luna mai. Singur e mai greu cu colaborările în România deși anul trecut am avut cu Puya, acum 2 ani cu Anda Adam, am mai avut cu Andreea din Bulgaria o piesă care a mers bine și are peste 100 de milioane de vizualizări cu tot cu remixuri. Știi cum e, colaborările când e să se întâmple, se întâmplă. La momentul potrivit și cu piesa potrivită. Sunt discuții, mai vorbim între noi dar pană nu vine piesa aia… na.

Cum a fost anul asta pentru tine. Anul trecut ziceai că vrei să te însori și nu ai mai făcut-o.

Da, ăsta e subiectul de care toată lumea ne zice. Noi aveam înțial nunta anul trecut, am amânat-o pentru anul asta și acum am amânat-o pentru la anul. Avem cununia civilă pe 8 mai, măcar atât să facem.

Să sperăm că se schimbă treburile…

Eu prevăd o normalitate doar prin august, septembrie, ce știam noi. Că se relaxează treaba, ok dar nu cred că se renunță la toate restricțiile. Noi aveam nuntă în iulie, nu puteam să risc.

Îți e dor de perioada concertelor?

Îmi e dor atât de mult să călătoresc fără nicio restricție, să pot să mă duc peste tot. M-am săturat de București. Am mai ieșit dar unde să ieși, din țară nu am putut. Am fost la munte, socrii. Nu voiam să risc să stau în carantină.

Pentru următoarea perioadă nu ți-ai planificat nicio vacanță?

Momentan nu, așteptăm să vedem cum e, vreau să ne vaccinăm. M-am interesat de fiecare vaccin în parte. Se vorbește de pașaportul verde… Așteptăm să vedem ce va fi. Nu mai vreau să-mi fac planuri, anul trecut îmi făcusem planuri să plec în Turcia și n-am mai mers.

Anul trecut s-au întâmplat niște schimbări în cariera ta.

N-aș vrea să vorbesc despre ce s-a întâmplat, voi vorbi la momentul potrivit. Dar mi-am făcut împreună cu Marius China propriul label, Joy Records, am avut ceva lansări și vom mai avea o artistă nouă pe care o vom scoate, se numește Anuelli piesa se numește “Momento”, e în spaniolă cu engleză, compusă de mine și ea. Ea e și compozitoare, a compus și la piesa Otiliei Bilionera. Și am încurajat-o  pentru că se potrivea și am zis că nu e varianta mai bună decat ea să cante. Nu mai compune pentru altii. Avem treabă multă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT