LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
DNCE - Move

we ❤️ music

DNCE a lansat single-ul “Move”

DNCE a lansat single-ul “Move”, o invitație pe ringul de dans cu elemente funky, o chitara în stilul anilor '70, linia de bas și ritmul uimitor.

„Move este melodia care m-a convins că DNCE avea mai multă muzică de lansat în lume”, spune Joe. „Am scris-o împreună cu prietenul meu Ryan Tedder doar pentru a ne distra și am știut imediat că este ceva special și că are nevoie de tratamentul DNCE! Abia așteptăm ca toată lumea să o audă”.
La începutul acestui an, DNCE și-a anunțat revenirea asistându-l pe Kygo pe piesa „Dancing Feet”. Aceasta a strâns deja peste 38 de milioane de stream-uri pe Spotify și peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

„Cântecul este o reintroducere perfectă, o melodie inspirată din anii optzeci, pregătit pentru toate tipurile de dans”, a spus Rolling Stone despre noua piesă, iar melodia a mai fost lăudată de Billboard și The Honey Pop.
Grupul DNCE, condus de solistul Joe Jonas, cu Jack Lawless la tobe și JinJoo Lee la chitară, a cucerit muzica și cultura populară odată cu lansarea single-ului lor, „Cake By The Ocean”, în 2016. Piesa a fost certicată cu discul de platina in toată lumea. A urmat albumul de debut auto-intitulat, care a inclus single-uri de succes, cum ar fi „Toothbrush”. Între timp, au câștigat „ Best PUSH Artist” la MTV European Music Awards 2016 și „ Best New Artist” la MTV Video Music Awards. Până în prezent, trupa a înregistrat 5 miliarde de stream-uri globale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT