LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Dimitri’s Bats - Get Your Fix

we ❤️ music

Dimitri’s Bats lansează „Get Your Fix” – un nou single însoțit de videoclip

Dimitri’s Bats lansează piesa „Get Your Fix” – un nou single de pe viitorul EP al trupei. „Get Your Fix” este despre reclame, dragoste și consumerism - un mix perfect al lumii capitaliste în care trăim. Noul single vine la pachet alături de un videoclip cu vibe retro, ce aduce în prim plan mesajul piesei.

„Suntem înconjurați de reclame pentru produse fade sau servicii fără valoare reală, deghizate în ambalaje colorate și strălucitoare, adesea făcând apel la cele mai de bază nevoi și instincte umane. În încercarea noastră de a ne îndepărta de monotonia cotidiană, picăm în capcanele lor și ajungem să tânjim după nimicuri.” – Dimitri’s Bats
Videoclipul a fost realizat de către Radu Osaciuc (regizor, producător executiv, actor) și Sonia Ciocan (regizor, producător executiv, DOP), iar în calitate de co-producători s-au implicat Dorina Constantin, Andrei Drăgușanu și Marius Acsintoaie.
Piesa este disponibilă pentru streaming și download pe toate platformele de distribuție digitală: https://linktr.ee/getyourfix_
Pe Dimitri’s Bats îi puteți vedea live pe 10 septembrie la Tulcea la Rowmania și pe 14 septembrie la București în cadrul Backyard Season de la Expirat.
Dimitri’s Bats cântă indie cu influențe electro-pop. Trupa are o abordare eclectică ce se potrivește perfect atât live pe scene de festival sau de club cât și pe dancefloor în nopți târzii. In 2021 Dimitri’s Bats au lansat două single-uri noi ‚Titanic” și ”She”, au filmat o sesiune live pentru platforma online de concerte Overground Showroom, au cântat pe scena principală a festivalului Summer Well, în deschiderea trupei Balthazar și au fost printre headlinerii MMB Showcase Festival.
Dimitri`s Bats
http://fb.com/dimitrisbatsofficial
https://instagram.com/dimitrisbatsofficial/
https://www.youtube.com/c/DimitrisBats

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT