LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Denis Rimniceanu si Nicu Paleru

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

Denis Ramniceanu și Nicu Paleru pregatesc o super-colaborare: “Eu beau vin rece din beci”

Denis Ramniceanu, cunoscutul artist de muzică de petrecere, pregateste o surpriză plină de ritm și energie fanilor săi. Într-o colaborare inedită, el se alătură celebrului cântăreț și interpret de muzică de petrecere din România, Nicu Paleru, pentru lansarea unei noi piese.
Melodia lor comună se numește “Eu beau vin rece din beci” și promite să cucerească publicul prin versurile melodiei. Această nouă creație muzicală va fi lansata în exclusivitate pe canalul de YouTube oficial ar artistului Denis Ramniceanu in luna Iulie, oferind fanilor ocazia de a se bucura de această colaborare specială.
“Eu beau vin rece din beci” va aduce împreună două voci talentate și stiluri muzicale apropiate, combinând elemente de muzică de petrecere și manele cu influențe populare tradiționale. Astfel, rezultatul este o piesă captivantă, care îmbină armonios diversele genuri muzicale.
Denis Ramniceanu și Nicu Paleru, ambii artiști recunoscuți pentru energia și carisma lor pe scenă, aduc o combinație inedită de talent și experiență în această colaborare.
“Melodia “Eu beau vin rece din beci” este un omagiu adus bucuriei și distracției, ademenind ascultătorii să danseze și să se distreze pe acordurile ei”, dupa cum declara cei doi artisti.
Pentru a fi la curent cu activitatea lui Denis Ramniceanu, fanii pot urmări conturile sale oficiale de Facebook, Instagram și TikTok, unde artistul postează actualizări, fotografii și momente din culise. Astfel, vor avea oportunitatea de a fi printre primii care descoperă noutățile legate de muzica și cariera sa.
we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT