LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

R3HAB a lansat “Downtown”, împreună cu Kelvin Jones

R3HAB și Kelvin Jones au track-ul perfect pentru o plimbare prin oraș în timpul nopții. Piesa este diferită de ceea ce ne-a obișnuit R3HAB, fiind foarte minimalistă, completându-se perfect cu vocea lui Kevin Jones.

După ce DJ-ul cu origini marocane a colaborat cu Luis Fonsi și Sean Paul pentru piesa, “Pues”, acesta încearcă o direcție nouă prin “Downtown”. Kelvin Jones a declarat că cei doi artiști și-au imaginat o plimbare prin New York, iar baza minimalistă a piesei este exact opusul la ceea ce întâmplă în această eră. Cu toate acestea, piesa este foarte catchy și are un vibe pentru o noapte târzie de vară.

R3HAB a spus despre piesă că este inspirată din melodiile clasice de club. Cei doi artiști au vrut să imprime melodiei magia nopții petrecute în oraș alături de prieteni, dansând până când nu te mai țin picioarele.

R3HAB este un producător și DJ cu origini marocane și olandeze. A devenit cunoscut în lumea muzicii după ce a remixat piesa “Give Me Everything” a lui Afrojack. Melodiile “All Around The World (La La La)” și “Lullaby” au acumulat peste 600 milioane de stream-uri, iar colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson și Olivia Holt au demonstrat faptul că R3HAB este unul dinre cei mai talentați DJ și producători din industrie. R3HAB continuă să evolueze experimentand toate genurile muzicale, de la hip-hop la pop, lucrând cu artiști din toată lumea.

Kelvin Jones este un artist ce a cumulat milioane de stream-uri pe Spotify și YouTube, având peste 3 milioane de ascultători lunari pe Spotify, piesele lui fiind certificate atât cu discuri de aur, cât și de platină. Cele mai recent melodii, “Pillow”, “Don’t Let Me Go” și “Love To Go”, împreună cu Lost Frequencies și Zonderling, au avut un mare succes. “Don’t Let Me Go” a ajuns în Top 10 în Germania, iar “Love To Go” în Top 2, fiind certificată cu discul de aur în Olanda și cel de platină în Germania.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT