LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Delia și Nane au reluat colaborarea fix la un an de la “Cum era”

Anul trecut, pe vremea aceasta, Delia și Nane au lansat piesa "Cum era", iar acum au reluat colaborarea și au lansat melodia "În Rai".

Astfel că după succesul înregistrat atât pe radio, cât și pe platformele digitale, cu primul single cei doi s-au gândit la o nouă colaborare de excepție.

Artiștii au lansat “În Rai”, o piesă de dragoste, care îți acaparează atenția de la prima ascultare. Piesa a fost lansată exclusiv pe platformele digitale timp de o săptămână, perioadă în care a înregistrat rezultate spectaculoase: #9 Top 100 Spotify, #19 trending Youtube (cu artwork). După lansarea clipului, la nici 24 de ore, el se plasează pe locul 6 în trending Youtube. Va spunem că piesa a fost compusă și produsă de Nane, Costel Domințeanu și Alex Cotoi, iar versurile au fost scrise de solistul piesei. După lansarea melodiei exclusiv pe digitale, în doar o săptămână înregistrează rezultate spectaculoase: #9. “M-am gândit la Delia încă de când am scris versurile și am tras primul demo. Știam sigur că nu se poate da greș în combinația asta, mai ales după “Cum era”. “În Răi” vine acum cu un sound diferit și cu emoție. Sperăm să vă placă ”, a povestit  Nane, iar Delia a completat glumeață “Trupa N&D se reunește – Nane & Delia!”, a glumit aceasta. Videoclipul a fost realizat de NGM Creative (Bogdan Păun – regizor, Alexandru Mureșan – DOP) și Loops Production (producție) și îi prezintă pe cei doi artiști în cadre care se succed dinamic și induc o stare de visare.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT