LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
rareș X Arkanian și Beach Please! - INNA

we ❤️ music

rareș revine cu o nouă colaborare alături de Arkanian și Beach, Please! pentru piesa ”INNA”

rareș și Arkanian, cei doi artiști care au reușit anul acesta să fie prezenți la cele mai mari festivaluri muzicale din România precum „Beach, Please!”, „Neversea” sau „Untold”, revin cu o nouă colaborare pentru piesa „INNA”. Piesa a luat naștere în prima sesiune avută de cei doi artiști după lansarea piesei „Nașpa” care s-a bucurat de un real succes în mediul online, atât pe platformele digitale, cât și pe rețelele sociale. „INNA” e o piesă care, inevitabil, se va potrivi perfect în mașina ta, la drum lung, alături de cei mai buni prieteni.

„Mă bucur super mult că am intrat în studio alături de Arkanian, omul alături de care am avut poate cea mai intensă vară și alături de care am împărțit scena celor mai mari festivaluri din România. <<INNA>> e o piesă ce a luat naștere în prima noastră sesiune după lansarea piesei <<Nașpa>> și a iesit în urma unui super vibe pe care l-am avut alături de Arkanian și Paul Iorga, producătorul piesei. Sperăm să vă placă și vă dea porția de energie a zilei la fel cum ne-o dă nouă de fiecare dată când o ascultăm” ne spune rareș.
Piesa a fost scrisa de Rares Darian Maris, Nastea Vlad-Alexandru (Arkanian) și Paul Iorga, iar de producție s-a ocupat Paul Iorga.

„Ironic, deși eu și cu rareș avem destulă muzică împreună, <<INNA>> a fost prima sesiune pe care am făcut-o după <<Nașpa>>. Amândoi eram super hype și plini de energie după tot haosul creat de piesă și când ne-am văzut pentru sesiunea asta, alături de Paul Iorga care era la butoane pe producție, am fost super setați să facem încă o chestie nebună, să ducem la următorul nivel piesa. A ieșit din nou, super natural, dintr-un simplu back and forth de idei despre ce ar suna tare și, pratic, după ce am găsit duma piesei, restul s-a scris de la sine. De acolo nu mai e mult de zis, ni s-a părut o piesă superbă și super hitoasă din prima (se pare că n-am fost singurii haha) și, într-un final, s-a decis de comun acord să dăm drumu la ea” ne spune Arkanian.
Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului – Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams. Ultimul single al lui rareș, Nașpa, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes. Piesa a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România. Cel mai recent single lansat în colaborare cu Olivia Addams – „Buchet de trandafiri” – a reușit să cucerească atât publicul din online, cât și topurile de specialitate ale celor mai mari radiouri, fiind prezent de câteva săptămâni în Top 10 Radio Airplay Romania.
Arkanian, revelația muzicii trap din România, este unul dintre artiștii ce a reușit să cucerească topurile muzicale din România cu single-ul „Complicated” lansat în colaborare cu Antonia. Pe lângă acesta, tânărul traper se bucură de o experiență în lumea artistică ce cuprinde lansări precum „XO”, „Abracadabra” sau „Akadele & Trapanele”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT