LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bogdan Negroiu

we ❤️ music

De la reggae la muzică de copii Bogdan Negroiu (EL NEGRO), nominalizat compozitorul anului

Liderul trupei El Negro, Bogdan Negroiu, a fost nominalizat în cursa pentru titlul de „Compozitorul Anului”, secțiunea dedicată muzicii pentru copii, organizată de postul de radio dedicat celor mici, Itsy Bitsy FM.

Activ în lumea muzicală de mai bine de două decenii și tată a doi copii, Bogdan Negroiu este Producătorul General la LUNAtech SOUND – (studio de înregistrări și agenție de booking&events) cu o pondere importantă în susținerea noilor talente muzicale românești.
Extrem de prolific în materie de compoziție muzicală (muzică, versuri, orchestrații), Bogdan Negroiu a compus până acum piese pentru câștigătoarea super-producției ”Românii au talent” (Ana-Maria Mărgean – ”Minte-mă frumos”) pentru finalista X FACTOR (Bryana Holingher – Fărădelege) pentru Iarina Popescu – reprezentanta României la SanRemo Jr. 2022, pentru Alessia (locul 1 EXCENTRIP ROMÂNIA 2022) w.ARIA (solistă în musical-urile ”School of Rock, Sunetul Muzicii), Carina Veghiu, OCTAGROOVE band, COR CU DOR, Victoria Ionescu și alți artiști ai Operei Comice pentru Copii sau provenind din școli de muzică din toată țara.
Pe lângă hiturile reggae pe care le compune alături de colegii de la EL NEGRO, Bogdan Negroiu desfășoară de câțiva ani proiecte muzicale complexe pentru susținerea noii generații de artiști – având deja un istoric de nouă concursuri muzicale (EXCENTRIP România, Sunetul Lunii, Sing For Joy) recitaluri (Music rEVOLUTION) petreceri & festivaluri (Time Machine, Bucharest Reggae Weekend, etc) și multe alte proiecte dedicate artelor.
”Este o provocare uriașă să compui pentru copii și adolescenți, din fericire am șansa să lucrez cu muzicieni juniori dintr-o zonă de excelență vocală, dezghețați și cu viziune, și cu care, efectiv, e o onoare să lucrezi. Momentan combin ambele categorii: compoziții pentru juniori și în paralel compoziții pentru noul album EL NEGRO, pentru Dana Marijuana, NICO și alți artiști surpiză,” precizează Bogdan Negroiu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT