LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dj stone cu david dobrincu - karla herscu

we ❤️ music

David Dobrincu a lansat un cover după piesa “On My Way”

Puștiul minune David Dobrincu revine în lumina reflectoarelor cu o nouă surpriză muzicală. De data aceasta a lansat un nou cover după piesa "On My Way" împreună cu Karla Herescu și DJ Stone.

După ce a avut o serie de colaborări speciale iată că David Dobrincu, puștiul a revenit în atenția fanilor săi cu o nouă piesă, un nou cover pentru “On My Way” la care a colaborat cu doi prieteni foarte buni, Karla Herescu și DJ Stone. Împreună au filmat un videoclip prin țară, la munte prin locuri minunate. “Am înregistrat noua piesă care îmi e foarte dragă și care mi se pare că mă reprezintă, pentru că și eu sunt pe drumul meu cu pași mici, fără oprire, și într-o zi o să ajung acolo unde îmi doresc. Vreau să-mi construiesc niște aripi puternice să fiu bun în mai multe domenii, să fiu competent ca să am de unde alege mai târziu. Am cunoscut o pe Karla Herescu pe instagram, am fost fermecat de frumusețea ei și multiplele ei talente. Iar cu DJ Stone ne-am întâlnit și împrietenit la diverse emisiuni și evenimente. Ideea acestei colaborări a fost a mea pentru că mi a plăcut foarte mult atât colaborarea cât și partenerii de proiect. Am așteptat piesa potrivită să colaborăm iar DJ Stone a remixat-o. Pe Karla o veți auzi pe piesă cântând cu naiul și vă veți îndrăgosti de ea. Am filmat pentru videoclip două zile și am avut câteva locații superbe. În gară la Bușteni am fost prinși de ploaie, am filmat pe lîngă castelul Peleș și la Mănăstirea de la Sinaia. Am făcut schimb de energii cu colegii mei și a ieșit o super colaborare”, ne-a spus David Dobrincu.

david dobrincu cover
david dobrincu cover

Cine este David Dobrincu?
David Alexandru Dobrincu are 10 ani, e fotomodel, actor, dansator și cântăreț. Are deja câteva single-uri lansate, coveruri și concerte susținute în aer-liber și nu numai. David a apărut în reclamele și promouri tv, a prezentat modă pe marile podiumuri ale lumii, a filmat pentru serialele “Vlad” și „Lecții de viață” de la Pro Tv, a luat lecții de dans de societate la Academia de dans a lui Mihai Petre. A realizat un cover după melodia “Karma” – (cover Coldplay -varianta în română) unde ia atitudine în ceea ce privește violența în școli care se asociază fenomenului de bullying. A mai lansat piesa “Hai” cu Marius Moga, apoi a inregistrat cu Anna un cover special de Crăciun după ”Mistletoe” a lui Justin Bieber, apoi cu Ava a colaborat la un alt cover după „Shallow” al lui Lady Gaga & Bradley Cooper. A urmat o altă colaborare cu Charlize ”An eisai ena asteri”, un cover după Nikos Vertis și cu Cezar Ouatu a colaborat la coverul piesei „Perfect Symphony”.

Karla Herescu
Karla Herescu

Cine e Karla Herescu?
“Mă numesc Karla Herescu, am 18 ani și sunt elevă la Colegiul Național de muzică “George Enescu”, unde studiez naiul și pianul. Cânt cu vocea, la chitară și la Big Piano, care e un pian de podea pe care se cântă cu picioarele. Am participat la concursuri Naționale și Internaționale , unde am obținut premii importante! Joc în reclame, în filme și fac ședințe foto de la vârstă de 4 ani. Recent am obținut un rol într-un serial Netflix și am apărut pe coperta unei cărți “Karla , zâna cu ochi azurii”, care cuprinde mai multe imagini cu mine și povestioare inspirate din viața mea, și a magiei instrumentului meu muzical de suflet, naiul. Sunt în clasa XII-a și mă pregătesc pentru admiterea la U.N.M.B., secțiunea nai!”, spune tânăra.

dj-stone
dj-stone

Cine este DJ Stone?
Dj Stone alias Mădălin Petroiu e un Dj de succes din România dar și un producător și remixer de top pentru artiști cunoscuți. A remixat pentru Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia, Lidia Buble, Dj Project și alții. E Dj din 2010 iar din 2017 și până în prezent colaborează cu Antena Stars pe perioada verii ca Dj în emisiunile “Star Matinal” și “Star la Mare Fiță”. Însă dincolo de Dj-ială, de 1 an, a trecut și pe parte de producție. Remixurile sunt semnate la Global Records și la Cat Music. În luna ianuarie a acestui an, a absolvit cursurile organizate de superstarul internațional KYGO (e în top 10 și e primul DJ din lume care a atins pragul de un biliard de streamers pe Spotify !) Dj Stone și-a început activitatea prin 2010 mixand în diverse cluburi din țară iar apoi, începând cu 2012, a participat la evenimentele artistice organizate de primarii făcând parte din show-ul de mare succes LOLPLAY produs de Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan. Lolplay e o formulă de scenă, dinamică și interactivă, formată din patru soliste cunoscute publicului larg, dansatoare, dansatori și instrumentiști.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT