LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Daniela-Matei-Lasa-ma

we ❤️ music

Daniela Matei a filmat cu Valentin Popescu pentru videoclipul piesei “Lasă-mă”

Sentimentul pe care majoritatea l-au trăit în perioada adolescenței mai ales în vacanța de vară când o relație dură cât pentru o vară iar toamnă se sfârșea totul, cu regrete de ambele părți, este descris perfect în noua piesă Daniela Matei – Lasă-mă.

„După piesa “Vorbim Împreună”, alături de echipa mea, de la The One Records, ne-am gândit, să oferim publicului o nouă piesă romantică și pasională, însă spre deosebire de primul single acesta aduce pe lângă soundul radio friendly și o puternică notă de dinamism, de energie, chiar dacă mesajul în esență lui este unul trist, vibeul piesei este unul plin de pozitivism, de acceptare și de mers înainte, de împăcare în față destinului. ” declara frumoasă Daniela Matei.
Piesă compusă de echipa The One Records surprinde momentele frumoase ale adolescenței, când poveștile de dragoste sunt presărate cu aventuri, certuri pasionale din gelozie, cu accente de posesivitate din partea partenerilor, cu flirturi și dovezi de infidelitate în relație, întâmplări care se consumă în relație și pe fondul imaturității și rebeliunii vârstei, a dorinței de a experimenta, iar într-un final când partenerii realizează că de fapt sunt incompatibili și își doresc lucruri diferite de la relație, se despart.
Videoclipul poartă semnătură echipei Mau Creative și surprinde emoția unei frumoase povești de dragoste dintre doi iubiți, într-un concept simplist, axat pe detalii cu accente urbane și efecte vizuale, având în centrul atenției chimia și flirtul dintre cei doi îndrăgostiți dar și certurile din gelozie și părțile mai puțin plăcute nelipisite dintr-o relație pasională. In acest videoclip apare Valentin Popescu, youtuber, sketter si influencer.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT