LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
majda aboulomosha

we ❤️ music

Cum sună primul mesaj al Majdei Aboulumosha după ce a ieșit de la “Survivor”

Ultima ieșită din “Survivor România”, reality-showul filmat în Republica Dominicană pentru Kanal D, a fost Majda Aboulumosha, fostă actriță de telenovele și prezentatoare de televiziune. Superba mulatră a rezistat două luni la reality-showul de supraviețuire și după ce a ieșit din emisiune a postat un mesaj pe care îl puteți citi în continuare.

“Zâmbetul meu știind că în câteva zile ajung acasă la familie. Vă trimit toată energia mea pozitivă! Dacă aș da timpul înapoi?! Aș face același lucru…cu riscul de a ajunge din nou la spital! Am datoria față de mine să fiu eu, indiferent de situație. După această experiență mi-am dat că pot înfruntă multe lucruri. Au fost multe momente în care am strâns din dinți de durere și mi-am dorit să lupt până la capăt, multe momente în care corpul ceda și mintea refuză să oprească lupta. De când mă știu nu mi-a plăcut să mă victimizez și mi-am dorit mereu să arăt că sunt o fire puternică. Deși am avut momente de slăbiciune, deși de multe ori domnul doctor mă antenționa că dacă o să întru pe traseu risc să plec cu glezna în ghiozdan (asta după ce am suferit o accidentare) tot timpul simțeam că oricând o să o pot lua de la capăt. Mi-am dorit din inimă că echipa mea să fie unită, să ne înțelegem și să ne fim aproape.

majda
majda

Cele 2 luni petrecute în junglă, m-au făcut să înțeleg că noi, oamenii, nu avem nevoie de mare lucru, doar de câteva lucruri esențiale și cel mai important este să avem iubire în inimă și spiritul de a ne depăși limita. Am mâncat cocos cât pentru toată viața, sub toate formele, apă de mare fiartă cu cocos mi-am zis că e ciorbă, cocos pe foc, cocos de pământ, etc și cu toate astea nu a existat niciun moment în care să fii spus “nu mai vreau”.
Mi-am dorit ca voi, oamenii de acasă, să ne vedeți exact așa cum suntem. În această competiție, nu ai cum să păcălești camera, nu ai cum să te ascunzi, nu ai ce să maschezi. Totul iese la iveală. Nu m-am certat cu niciun coleg și mă bucur din suflet că am reușit să le fiu aproape. Am ieșit câștigată, pentru că voi m-ați încurajat, pentru că vă citesc mesaje frumoase și pentru că brațele copilului meu mă așteaptă acasă”, a scris Majda pe pagina ei de facebook. Vedeta se pregătește să revină în țară și să se întoarcă la pasiunile ei, televiziunea și preparatele dulci.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT