LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Amedeo si Alexandra Stan

we ❤️ music

Amedeo și Alexandra Stan au făcut echipă inedită pentru piesa „Mai vară”

O prezență la radio pentru Amedeo s-a transformat într-o colaborare de excepție cu Alexandra Stan pentru „Mai vară”, o piesă cât un anotimp cald, despre o poveste de dragoste ajunsă la final. Mixul dintre doi artiști plini de energie și sensibilitate transformă „Mai vară” într-o piesă cu un sound cu adevărat deosebit.

Prezent în emisiunea Kiss Kiss in the Mix, Amedeo a precizat că și-ar dori o colaborare cu Alexandra Stan pentru „Mai vară”, în contextul în care cei doi artiști au mai avut împreună sesiuni de studio. Moderatorii Kiss FM au sunat-o pe Alexandra Stan și, astfel, a luat naștere una dintre cele mai interesante colaborări din această vară.
Varianta oficială a piesei „Mai vară”, lansată în urmă cu mai puțin de două săptămâni, a strâns deja, pe canalul oficial de YouTube al lui Amedeo, peste 95.000 de vizualizări.

„Piesa Mai vară este despre oameni, despre căldura lor, despre zile nostalgice și povești sub soare. Mă bucur că Alexandra a simțit această piesă așa ca mine, cântând despre un ideal. Abia aștept să vă cântăm despre verile noastre”, a povestit Amedeo.

Mai vară” poate fi ascultată pe toate platformele digitale accesând link-ul următor: https://amedeo.lnk.to/MaiVara_AS.

Amedeo este un tânăr artist care a intrat pentru prima dată în atenția publicului după apariția la „Vocea României”, în 2017, când a reușit să ajungă până la live-uri, în echipa lui Tudor Chirilă. De atunci, cariera lui Amedeo a fost într-o continuă ascensiune. Prima piesă lansată, „Ard Tot”, în septembrie 2021, alături de Oana Marinescu, a reușit să strângă peste 400.000 de streamuri pe Spotify și a fost în mai multe topuri ale radiourilor din România. De asemenea, a doua piesă lansată de Amedeo, „Bună”, s-a auzit la unele dintre cele mai importante radiouri, printre care Kiss FM, Europa FM și București FM.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 4M de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul „Lollipop”, care are, pe un singur canal de YouTube, peste 28M de vizualizări. Ulterior, hituri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT