LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cuco

we ❤️ music

Cuco a lansat single-ul “Caution” și a anunțat albumul “Fantasy Giveaway”

Cuco a lansat single-ul “Caution” și a anunțat albumul “Fantasy Giveaway”. Noua piesă vine cu imagini animate create de Grin Machine. Proiectul cu 12 piese deschide un nou capitol pentru Cuco și include colaborări cu Kacey Musgraves și Adriel Favela.

Cuco vorbește despre semnificația din spatele single-ului, „Caution este o melodie care vorbește despre trecerea prin diferite probleme de sănătate mintală și despre faptul că nu vrei să bombardezi oamenii din jurul tău cu problemele tale, așa că le ții doar pentru tine, dar, uneori, punând toată acea greutate asupra ta are ca rezultat un sentiment de scăpare de sub control atunci când totul explodează.”
Odată cu anunțul „Fantasy Gateway”, Cuco își împărtășește viitoarele date pentru turneul din vara anului 2022. După spectacole la Primavera în Spania și la Festivalul Viva în Los Angeles din luna iunie, Cuco își va începe turneul principal din America de Nord, începând cu Phoenix pe 14 august, cu opriri în Boston, Brooklyn și Atlanta, înainte de a se încheia cu un spectacol la Dallas pe 2 septembrie.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/CucoCautionPR
Albumul lui Cuco și anunțul turneului urmează single-ul său în colaborare cu boy pablo, „La Novela”, lansat la începutul acestui an, împreună cu single-urile din 2021 „Under the Sun”, care au sosit cu o performanță la Late Night with Seth Meyers, precum și „Paradise” și „Forevermore”.
De la o etapă destul de timpurie, melodiile lui Cuco păreau să se conecteze cu publicul online. Înregistrate acasă și partajate prin servicii precum Bandcamp și SoundCloud, Wannabewithu din 2016 și EP-ul Chiquito din 2018 au amestecat piese atrăgătoare în engleză și spaniolă. Spre încântarea lui, piesele sale au trecut de la mii la sute de mii ascultări, ceea ce l-a determinat să-și aducă muzica în fața unui public tot mai mare în turnee și în cadrul festivalurilor.
După lansarea formidabilului și unic Para Mí din 2019, creșterea și dezvoltarea exponențială a lui Cuco ca artist au devenit incontestabile. Prin Fantasy Gateway, Cuco împinge limitele sunetului său, prezentând un nou capitol al carierei sale în care creșterea și capacitatea sa de a-și asuma riscuri.
“Fantasy Giveaway” Tracklist
1. Heaven Is Lucid Dreaming
2. Caution
3. Aura
4. Paraphonic
5. Artificial Intelligence
6. Fin Del Mundo (feat. Bratty)
7. Time Machine
8. When the Day Comes To An End
9. Sitting In The Corner (feat. Kacey Musgraves and Adriel Favela)
10. Foolish
11. Sweet Dissociation
12. Decir Adios (feat. DannyLux)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT