LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

BiBi lansează piesa verii, “Te sun eu”

BiBi, artista care a cucerit inimile fanilor din întreaga țară, revine cu o nouă piesă incendiară intitulată “Te sun eu“. Cu un ritm fresh și o energie de vară, piesa promite să devină hitul sezonului estival.

“Te sun eu” este un imn dedicat tuturor fetelor care aleg să se bucure de libertatea și distracția verii. În versurile pline de voie bună, BiBi cântă despre o fată care decide să-și ia timpul necesar pentru a se distra și a trăi la maxim. Mesajul piesei este unul de independență și bucurie de viață, perfect pentru zilele însorite și serile de vară.

Am vrut să creez o piesă care să aducă un zâmbet pe buzele tuturor și să inspire fetele să-și trăiască vara fără griji. „Te sun eu” este despre a te bucura de moment, a te simți bine și a te lăsa purtat de valurile verii“, a declarat BiBi.

Videoclipul piesei are imagini vibrante și cadre pline de culoare.

“Te sun eu” este disponibilă pe toate platformele de streaming și pe canalul oficial de YouTube al lui BiBi începând de astăzi. Fanii sunt invitați să se alăture artistei în celebrarea verii și să împărtășească experiențele lor de vacanță folosind hashtag-ul #TeSunEu.

BiBi este una dintre cele mai promițătoare artiste ale noii generații din România. Cu o voce distinctă și un stil unic, ea a reușit să se impună rapid în industria muzicală, lansând piese de succes care au cucerit topurile și inimile fanilor. Creativitatea și energia ei continuă să inspire și să aducă bucurie prin fiecare lansare.

 Pe 23 iunie susține primul său mare concert, la Arenele Romane!

 Bibi a început anul în forță, a avut un turneu prin țară în luna martie și acum se concentrează pe cel mai mare concert al ei pe care l-a făcut vreodată care va avea loc pe data de 23 iunie, la Arenele Romane. După aceea, în luna august Bibi va urca și pe scena celei de-a treia ediții We Love Music Festival, care se va desfășura în perioada 15-18 august 2024 pe Platoul Fețeni, de la Râmnicu Vâlcea.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT