Conan Gray Telepath

Conan Gray lansează melodia “Telepath” și dezvăluie detalii despre turneul mondial “The Conan Gray World Tour 2022”

we ❤️ music
Conan Gray, regele pop al generației Z, se pune iar în mișcare și anunță că își va începe turneul „The Conan Gray World Tour 2022”. Turneul începe pe 1 martie în Dallas, TX la South Side Ballroom, și continuă în Nashville, ȚN la legendarul Ryman Auditorium pe 6 martie, New York, NY, la Radio City Music Hall pe 16 martie și se încheie după șase săptămâni în Denver, CO la Mission Ballroom, pe 20 aprilie.

Turneul european începe pe 5 mai în Oslo, Norvegia, la Sentrum Scene și traversează contintentul pentru o lună, înainte să se încheie pe 9 iunie la Eventim Apollo.
Ascultă aici “Telepath”: https://umusic.lnk.to/TelepathPR
Biletele au fost puse în vânzare pe 29 octombrie și pot fi achiziționate de pe website-ul: www.conangray.com/tour.
Conan lansează pe 29 octombrie, și noul său single intitulat „Telepath”. Această piesă cu beat uptempo îi evidențiază falsetto-ul puternic și are unul dinte cele mai îndrăznețe și mărețe refrene de până acum. Conan a scris piesă împreună cu niște colaboratori deosebiți, incluzându-i pe Julia Michaels, Ilya (Ariană Grande, Jennifer Lopez) și Caroline Ailin (Duă Lipa).
Între timp, cel mai recent single al său, „People Watching” a depășit pragul de 85 de milioane de stream-uri până în prezent. Piesă lansată înainte, „Astronomy”, a strâns peste 50 de milioane de stream-uri și cifrele sunt în creștere, fără să menționăm că Taylor Swift a lăudat piesă pe contul ei personal de Instagram: „Piesă asta este la un alt nivel!! Susțineți/ cumpărați/ ascultați această capodoperă de artă. Așa multă afecțiune & respect pentru @conangray”. În plus, Rodrigo a apărut alături de Conan în videoclipul „Sour Prom”.
De când și-a lansat demo-urile originale pe canalul său de YouTube, la vârsta de 15 ani, Conan Gray a devenit unul dintre cele mai notabile superstaruri pop ale generației sale. Chiar și după succesul masiv la nivel global al hit-urilor sale certificate cu mulți-platină, „Heather” și „Maniac”, muzică să continuă să-și păstreze autenticitatea și originalitatea. Albumul de debut al lui Gray, „Kid Krow”, realizat împreună Dan Nigro, colaboratorul și producătorul său de multă vreme, a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200, pe locul întâi în topul Billboard Pop Albums și a devenit cel mai mare debut al unui artist din ultimii doi ani. În vara anului 2020, când „Heather” cucerea topurile din toată lumea, Șir Elton John l-a lăudat pe Conan Gray drept singurul artist din topul Spotify top 50 cu o piesă scrisă în întregime de el. Cu aproape 5 miliarde de stream-uri, Conan Gray a avut trei turnee sold out în America de Nord, un turneu european și show-uri pe tot mapamondul.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT