LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Conan Gray Telepath

we ❤️ music

Conan Gray lansează melodia “Telepath” și dezvăluie detalii despre turneul mondial “The Conan Gray World Tour 2022”

Conan Gray, regele pop al generației Z, se pune iar în mișcare și anunță că își va începe turneul „The Conan Gray World Tour 2022”. Turneul începe pe 1 martie în Dallas, TX la South Side Ballroom, și continuă în Nashville, ȚN la legendarul Ryman Auditorium pe 6 martie, New York, NY, la Radio City Music Hall pe 16 martie și se încheie după șase săptămâni în Denver, CO la Mission Ballroom, pe 20 aprilie.

Turneul european începe pe 5 mai în Oslo, Norvegia, la Sentrum Scene și traversează contintentul pentru o lună, înainte să se încheie pe 9 iunie la Eventim Apollo.
Ascultă aici “Telepath”: https://umusic.lnk.to/TelepathPR
Biletele au fost puse în vânzare pe 29 octombrie și pot fi achiziționate de pe website-ul: www.conangray.com/tour.
Conan lansează pe 29 octombrie, și noul său single intitulat „Telepath”. Această piesă cu beat uptempo îi evidențiază falsetto-ul puternic și are unul dinte cele mai îndrăznețe și mărețe refrene de până acum. Conan a scris piesă împreună cu niște colaboratori deosebiți, incluzându-i pe Julia Michaels, Ilya (Ariană Grande, Jennifer Lopez) și Caroline Ailin (Duă Lipa).
Între timp, cel mai recent single al său, „People Watching” a depășit pragul de 85 de milioane de stream-uri până în prezent. Piesă lansată înainte, „Astronomy”, a strâns peste 50 de milioane de stream-uri și cifrele sunt în creștere, fără să menționăm că Taylor Swift a lăudat piesă pe contul ei personal de Instagram: „Piesă asta este la un alt nivel!! Susțineți/ cumpărați/ ascultați această capodoperă de artă. Așa multă afecțiune & respect pentru @conangray”. În plus, Rodrigo a apărut alături de Conan în videoclipul „Sour Prom”.
De când și-a lansat demo-urile originale pe canalul său de YouTube, la vârsta de 15 ani, Conan Gray a devenit unul dintre cele mai notabile superstaruri pop ale generației sale. Chiar și după succesul masiv la nivel global al hit-urilor sale certificate cu mulți-platină, „Heather” și „Maniac”, muzică să continuă să-și păstreze autenticitatea și originalitatea. Albumul de debut al lui Gray, „Kid Krow”, realizat împreună Dan Nigro, colaboratorul și producătorul său de multă vreme, a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200, pe locul întâi în topul Billboard Pop Albums și a devenit cel mai mare debut al unui artist din ultimii doi ani. În vara anului 2020, când „Heather” cucerea topurile din toată lumea, Șir Elton John l-a lăudat pe Conan Gray drept singurul artist din topul Spotify top 50 cu o piesă scrisă în întregime de el. Cu aproape 5 miliarde de stream-uri, Conan Gray a avut trei turnee sold out în America de Nord, un turneu european și show-uri pe tot mapamondul.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT