LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Conan Gray a lansat albumul Superache

we ❤️ music

Conan Gray a lansat albumul “Superache”

Conan Gray a lansat albumul “Superache”. Proiectul vine însoțit de videoclipul pentru noua sa melodie „Disaster”. Rolling Stone s-a întâlnit cu el pentru un articol detaliat pentru viitorul lor „Hot Ones Issue”, iar în prezent apare pe coperta revistei PAPER Magazine. A fost prezent pe scena The Tonight Show cu Jimmy Fallon interpretând „Disaster” de pe noul album, si a cântat la 30 Rock cu o performanță în seria de concerte de vară TODAY Show.

Aducând albumul la viață pe scenă mai târziu în acest an, Gray se va întoarce pe drum pentru cel mai mare turneu mondial al său. El va începe turneul “Superache” în America de Nord înainte de a se îndrepta către Australia și Noua Zeelandă, cu startul pe 16 septembrie la Louisville, KY, la The Louisville Palace Theatre. El va vizita cele mai mari orașe majore, inclusiv Pavilionul Huntington Bank din Chicago din Northerly Island și emblematicul teatru grecesc din Los Angeles. De asemenea, va cânta la numeroase festivaluri de muzică de-a lungul drumului, inclusiv Music Midtown, Firefly și Austin City Limits, înainte ca turneul să se încheie pe 25 octombrie la Las Vegas, NV, la Brooklyn Bowl.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SuperachePR
De când a lansat demo-urile originale pe canalul său de YouTube la vârsta de 15 ani, Conan Gray a devenit unul dintre superstarurile pop ale generației sale. Chiar și după succesul comercial al hiturilor globale multi-platină „Heather” și „Maniac”, muzica sa continuă să-și mențină autenticitatea și originalitatea de neclintit. Albumul de debut al lui Gray, „Kid Krow”, creat de Gray și de colaboratorul și producătorul de lungă durată Dan Nigro, a ajuns pe locul 5 în Billboard 200, pe locul 1 în top-ul Billboard Pop Albums și a devenit cel mai mare artist care a debutat în acel an. În vara lui 2020, când „Heather” a ajuns pe primul loc în top-urile din întreaga lume, Sir Elton John l-a lăudat public pe Gray pentru că a fost singurul artist din top 50 Spotify care a scris piesa în întregime pe cont propriu. Cu peste 7 miliarde de stream-uri, Gray a atras aplauze din partea unor publicații importante precum, Vogue, GQ, V Man, Paper, Fader, Billboard, NPR, MTV, I-D, Wonderland, Clash și Notion. Acesta a susținut spectacole încântătoare la Late Night with Seth Meyers, The Late Late Show cu James Corden și The Today Show.
Superache Tracklisting
1. Movies
2. People Watching
3. Disaster
4. Best Friend
5. Astronomy
6. Yours
7. Jigsaw
8. Family Line
9. Summer Child
10. Footnote
11. Memories
12. The Exit

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT