LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
calum scott - rise

we ❤️ music

Calum Scott a lansat noul single „Rise”

Calum Scott lansează noua lui piesă care se numește „Rise" și este un imn binevenit și care te binedispune dedicat puterii de a rezista indiferent de circumstanțe. Acesta a fost produs de Gabe Simon și Jon Maguire, iar cântecul oferă exact alinarea necesară în vremurile grele.

Pe parcursul cântecului cu sunete vesele și maiestuoase, cu tobe pronunțate, armonii glorioase și note de pian, Calum completeză cu vocea sa plină de substanță, care capturează perfect mesajul încurajator ce se situează la baza piesei „Rise.” “‘Rise sărbătorește depășirea obstacolelor, înfrângerea sorții și triumfarea în ciuda oricărei greutăți care apare pe parcurs și te lovește tare drept în fața”, spune Calum.
“Cu toții am trecut prin asta în viața noastră: sentimentul când ești demotivat sau lipsit de inspirație, sentimentul că viața încearcă să te răpună, și că este mai ușor să nu faci nimic când viața îți aruncă greutăți în fața. Am vrut să scriu o piesă care să le dea oamenilor puterea să-și urmeze visurile și să încerce să îmbrățișeze viața, indiferent prin ce trec sau care sunt circumstanțele lor. Cu toții avem șansa să o facem în felul nostru, să plecăm cu dreptul și să ne înălțăm.”
„Rise” marchează o îndepărtare îndrăzneață de la stilul soul minimalistic al celui mai recent single al lui Calum – „Biblical.” După ce a lansat balada plină de emoție, Calum a revenit cu o versiune ASL (American Sign Language) a piesei „Biblical”, realizată în colaborare cu Deaf West Theatre, câștigător al premiilor Tony Award®. Calum a colaborat recent cu Lost Frequencies pentru noua „Where Are You Now”, care deja a acumulat peste 50 de milioane de stream-uri la nivel global. Calum se pregătește pentru lansarea mult așteptată a celui de-al doilea album al său, programat pentru lansare la începutul lui 2022.
Cu lansarea albumului său de debut din 2018 „Only Human”, cântărețul și compozitorul stabilit în U.K., Calum Scott, a ajuns pe prima poziție în topul iTunes chart în peste 20 de țări de pe mapamond, acumulând peste 7.5 miliarde de stream-uri până în prezent. „Only Human” include mega hit-ul premiat cu platină – „You Are The Reason,” o piesă care a intrat în primele 25 de poziții în topul US Viral 50 de pe Spotify și a ajuns în top 10 în iTunes single chart în 38 de țări. Pe album este inclus de asemenea și cover-ul lui Calum premiat cu platină – „Dancing On My Own,” pentru care artistul a fost nominalizat în categoria Best British Single în cadrul premiilor Brit Award.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT