LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sunnery James & Ryan Marciano si Olivia Sebastianelli - Without Ya

we ❤️ music

Colaborare inedită între Sunnery James & Ryan Marciano cu Olivia Sebastianelli la piesa “Without Ya”

O relație care nu ți se potrivește devine cu atât mai toxică cu cât timpul petrecut în interiorul ei se prelungește. Piesa Without Ya este despre puterea de a renunța atunci când simți că lucrurile nu mai merg și despre a spune nu atunci când sufletul îți zice să te oprești.

Cu un track de voci inspiraționale și o colaborare inedită între Sunnery James & Ryan Marciano cu Olivia Sebastianelli, Without Ya îmbină vibe-ul unei piese de club cu mesajul clar pe care îl transmite – acela de a avea puterea să recâștigi controlul asupra vieții tale. De la cele mai mari festivaluri de muzica electronică la cele mai extravagante cluburi, Sunnery James & Ryan Marciano au mixat pe întreg mapamondul. Cu peste un milion și jumătate de ascultători unici lunar pe Spotify, dj-ii olandezi se bucură de o ascendență incredibilă în muzica de profil la nivel global. Hit-ul ‘Savages’ rămâne cea mai ascultată piesă marca Sunnery James & Ryan Marciano, înregistrând peste 19 milioane de stream-uri. Atunci când vine vorba de Olivia Sebastianelli, nimic nu e ceea ce pare. Chiar dacă la o primă vedere ai putea spune că este genul romantic, cu un talent nativ pentru crearea de refrene catchy, la o privire mai atentă vei descoperi o fată cu teniși Converse; din sudul Londrei, dar cu o moștenire italiană și o iubire clară pentru tatuaje, poezie și punk.
Cu influențe diverse, precum Elvis Costello, Kate Bush, John Cooper Clarke și Tim Burton, stilul Oliviei are mereu și un twist. Modul ei de a scrie piesele și de a spune ceva prin ceea ce scrie, cu delicatețe, dar și cu sunete pop, toate fac din Olivia un artist complet, greu de încadrat în tipare. Și, așa cum spune și ea, scriu muzică pop, pură și simplă, care vreau să transmită mereu ceva și să inspire.
Piesa poate fi ascultată pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: rtn.lnk.to/WithoutYa

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT