LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Codruța Filip a lansat piesa preferată, “7 Zile”

"A fost dragoste la prima vedere!"

În ultima perioadă, Codruța Filip a lansat multe piese de dragoste și colaborări frumoase iar azi vine în atenția fanilor săi cu o nouă melodie, “7 Zile“, realizată în colaborare cu MusicLover dar și cu un videoclip frumos regizat de Silviu Mîndroc.

 ” “7 Zile” este o piesă dance cu influențe etno despre dorul care te-apasă când persoana iubită este departe. Piesa e făcută și înregistrată la Mastermind Records și a fost scrisă de Marius Moga, Răzvan Matache, Claudia Dumitru și Mihai Jerry Dumitrescu”, ne-a asigurat Codruța Filip. Noua melodie îi place la nebunie artistei care are mare încredere că “7 Zile” va urca cât mai sus în topurile muzicale de specialitate.
“Este una dintre piesele mele preferate! Cred foarte mult în ea și sper să fie ascultată toată vara, cu volumul dat la maxim!  A fost dragoste la prima vedere, mi-a plăcut enorm de la primul play atunci când am ascultat pentru prima dată “7 Zile”. Îmi doresc să aibă mult succes și
să meargă super bine pentru că este o piesă foarte bună”, a mărturisit Codruța Filip care de la începutul acestui an muncește din plin în studioul de înregistrări.

 “7 zile am așteptat / Nu m-am ridicat din pat / 7 nopți s-au dus ca una / Mă gândesc la tine întruna”, cântă artista în noua ei piesă.

 De anul trecut încoace, Codruța Filip a lansat câteva piese în cea mai bună formulă, atât cu Bibi, cu What’s UP dar și cu soțul ei, Valentin Sanfira, buna ei prietenă, Cleopatra Stratan, Amna și Izabela Simion și nu se oprește aici!

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT