LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ciska

we ❤️ music

Ciska lansează clipul piesei “Bebecito” – o poveste despre relații toxice

Inspirat din filmele cu dive sexy - clipul piesei “Bebecito” o aduce în prim-plan pe Ciska - feminină, senzuală, autentică. Cu un sound fresh și cu o doză mare de sensibilitate, Ciska reușește să transpună muzical și vizual povestea unei iubiri toxice.

“Bebecito vorbește despre o relație toxică în care personajul feminin se îndrăgostește nebunește de persoana nepotrivită. Ea este pregătită să înfrunte tot, însă el privește relația ca pe un trofeu care trebuia doar câștigat.”, a povestit Ciska. Vulnerabilitate, sex-appeal, un ritm nebun extrem de catchy fac din “Bebecito” o piesă de pus pe repeat în playlisturi. “Sunt sigură că multi dintre ascultători se vor regăsi în mesajul piesei și sper ca volumul să fie up în playlisturile lor.”, a mai spus Ciska. Artista a lansat și o provocare pe Tik Tok în care invită fanii să vorbească despre cum reacționează după o despărțire, folosind piesa #bebecito.
Videoclipul este regizat de Isabella Szanto, iar piesa este compusa de Marius Dia, Florian Rus și Alex Parker. Ciska a mai lansat piesele “Champion” feat. LiToo cu peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, “Pauvre Diable” feat. Mark Azekko și “Tanga” – care au fost foarte bine primite de public.
Instagram: https://www.instagram.com/franciscaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/franciscaandreea.dulceanu
TikTok: https://www.tiktok.com/@ciskathesinger

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT