LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ava si anamaria margean

we ❤️ music

Cine e profa de canto a Anei-Maria Mărgean, ventrilocul de la “Românii au talent”

După ce a participat și ea la “Vocea României”, Ava – Andreea Avarvarei a continuat să cânte dar și să predea muzică la propria școală de canto unde i-a avut elevi atât pe Ana-Maria Mărgean cât și pe David Dobrincu sau Victoria Golici, copii foarte talentați și dedicați muzicii.

Succes după succes pentru Ava. După colaborările cu Connect-R pentru single-ul ,,Emoții” și David Dobrincu, Ava lovește din nou. Eleva artistei de la propria școală de canto – Music City, Ana-Maria Mărgean, a câștigat cel de-al șaselea golden buzz de la “Românii au talent”, dar nu oricum, ci într-un mod spectaculos, oferit chiar de Andra. Ava o pregătește pe fetița-minune care a uimit prin momentul ei de ventriloc de la “Românii au talent”, de la Pro TV. Ana Mărgean a fost prima elevă, pe care artista a instruit-o. Cele două au o relație foarte aproapiată și se înțeleg foarte bine.

ava alaturi de elevii ei davud dobrincu si anamaria margean
ava alaturi de elevii ei davud dobrincu si anamaria margean

,,Când am cunoscut-o pe Ana avea 5 ani și câteva luni. Prima piesă pe care mi-a cântat-o a fost “Iubirea schimbă tot”. După 5 ani de muncă, dedicare, ambiție, premii câștigate și weekend-uri pline de muzică, a reușit să devină virală prin momentul ei de la “Românii au talent” și a primit Golden Buzz, chiar de la Andra! Sunt tare fericită că m-ai ales că îndrumător și îți doresc din tot sufletul să câștigi!!! Găsiți momentul ei pe Youtube, hai cu shareeee!”, a scris AVA pe pagina ei de Facebook. De asemenea, Andreea Avarvari, devenită celebră sub numele de scenă Ava, este cunoscută pentru colaborările cu cei mai mari artiști din România, printre care Andra, Delia, Smiley sau Loredana. Artista are piese pe YouTube, care au strâns milioane de vizualizări, dar și propria școală de canto – Music City, acolo unde și micuța talentată, Ana-Maria Mărgean se pregătește. Momentul cu Ana de la “Românii au talent”, a devenit foarte viral, ajungând în trending și a strâns mii de aprecieri și comentarii. Totodată, la fotografia postată cu Ana pe pagină de instagram a artistei Ava, Smiley, Jo sau Feli, se numără printre cei care i-au dat like, în semn de apreciere.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT