LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Cine e în realitate Manuel Riva, DJ-ul care a produs o piesă pentru Lindsay Lohan

Se tot vorbește despre DJ-ul Manuel Riva, însă nimeni nu spune cine este acesta și ce trecut muzical are.

Așa că acum când am aflat că DJ-ul și producătorul a lucrat cu celebra artistă de la Hollywood, Lindsay Lohan, piesa “Lullaby”, ne-am gândit să va spunem cine e.

Unicitatea piesei nu este dată doar de colaborarea în sine, ci și de modul în care aceasta a fost lansată, piesa regăsindu-se în exclusivitate ca NFT, acesta fiind centrul artelor digitale pe blockchain. Termenul de NFT provine de la Non-fungible tokens, iar întreaga lume a artei începe să resimtă avantajele acestui nou mod digital prin care oamenii pot achiziționa artă prin criptomonede. Practic, un NFT reprezintă un obiect unic digital, precum piese audio, clipuri video, tablouri digitale, gif-uri etc. Piesa “Lullaby” se află, în acest moment, în procesul de licitație pe una dintre platformele care folosesc această tehnologie, denumită FansForever. Cea mai mare valoare oferită pentru cumpărarea piesei, până acum, este de 500.000 TRX, adică aproximativ 33.365 de dolari.

“Mă bucur nespus că am avut oportunitatea de a colabora cu o artistă atât de cunoscută, precum este Lindsay. Piesa ”Lullaby” este una cu un vibe nostalgic, dar iat-o adusă într-un context nou, care ține de aria viitorului. Chiar dacă ideea de NFT nu este încă atât de populară în România, sunt sigur că va câștiga foarte mulți adepți într-un timp foarte scurt. Prin această ocazie, doresc să anunț și lansarea noului meu EP în câteva zile, care va fi de asemenea, în exclusivitate pe una dintre platformele de NFT, spune Manuel Riva.

”Lullaby” este o piesă de geneză, care va face istorie, adaugă Lindsay Lohan pe profilul său de Instagram.

Manuel Riva este în momentul de față, unul dintre cei mai de succes artiști români peste ocean. Piesele sale s-au aflat săptămâni la rând în topurile Billboard dedicate muzicii dance. Așa că putem spune cu mândrie că Manuel Riva este într-o continuă ascensiune. Succesul internațional a venit o dată cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart și a continuat cu “Miami”, piesă ajunsă între primele 10 în același clasament Billboard. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act și a deschis mari festivaluri de muzică, precum UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse în podcasturile celor mai mari DJ din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli. În realitate Manuel Riva se numește George Călin, a făcut parte din trupa Demmo în perioada 2001-2006 iar apoi a lucrat cu Doru Todorut în perioada 2008-2013 în trupa Deepcentral. Din 2016 se numește Dj Manuel Riva și are mare succes în ceea ce face.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT