LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Chelsea Cutler

Chelsea Cutler a lansat piesa “Devil On My Shoulder”

we ❤️ music
Chelsea Cutler lansează piesa "Devil On My Shoulder", în care vorbește despre sănătatea ei mintală și depresia prin care a trecut. Cutler a declarat că a avut nevoie să meargă înr-un loc, unde să se distingă de depresia ei, această fiind parte din identitatea artistei. Titlul melodiei personifică starea în care s-a aflat artista, deoarece depresia ei îi influență toate acțiunile.

Noul album al lui Chelsea Cutler, “When I Close My Eyes”, va fi lansat pe 15 octombrie 2021, și va conține piesele “Calling All Angels” feat. Quinn XCII, “You Can Have It”, și “Walking Away”, care au acumulat peste 15 milioane de stream-uri pe Spotify.
Acest proiect reprezintă un nou capitol din cariera artistei. În 2020, Chelsea a lansat proiectul de debut “How To Be Human”, iar în 2021, EP-ul “brent îi” împreună cu Jeremy Zucker. Aceasta a colaborat cu Quinn XCII pentru “Stay Next To Me”, cu Louis The Child și Quinn XCII pentru “Little Things”, cu The Band Camino pentru “Crying Over You” with The Band CAMINO, dar și cu Noah Kahan pentru “Crazier Things”.
Chelsea Cutler a acumulat peste 750 milioane de stream-uri în carieră să. Ea a concertat la festivaluri faimoase, precum Governors Ball, Bonnaroo și Lollapalooza, dar și la emisiunile The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers și Today.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT