LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
cezar ouatu

we ❤️ music

Cezar Ouatu: “Sunt în discuții pentru un viitor show de televiziune”

Cezar Ouatu pregateste un nou show, poate de data aceasta muzical, pentru această toamna.

După ce anul trecut a participat la reality-show-ul “Ferma vedetelor: orășeni versus săteni”, iată că pentru 2021 Cezar Ouatu pregătește multe surprize muzicale. WeLoveMusic a stat de vorbă cu vedeta care tocmai s-a întors dintr-o vacanță, alături de iubita lui, aflând despre proiectele lui dar și despre viața particulară.

WeLoveMusic: Tocmai te-ai întors dintr-o vacanță în Tanzania cu iubita ta Raluca. Cum a fost?

Cezar Ouatu: Am avut o vacanță prelungită în îndepărtata Africă și a fost o lecție de viață pentru mine cât și pentru cei care au pășit în acele zone, în Tanzania, Zanzibar. Lecția de viață constă în faptul că trebuie să te mulțumeșți și să fi fericit cu atât de puțin e o adevărată artă. Ceea ce noi nu prea mai știm în ziua de azi. Noi vrem să aspirăm la foarte mult dar uităm de noi înșine. A fost o vacanță foarte frumoasă, ușor prelungită din cauza unor probleme birocratice legate de pandemie. Dar a fost binevenită prelungirea pentru că de la resortul acela de langă ocean am trăit 4-5 zile în orașul vechi Stone Town și am putut să vizitez și casa memorială, unde s-a născut unul dintre idolii copilăriei mele, Freddy Mercury.

Nici bine nu te-ai întors și ai și început deja proiecte…

Sunt fericit că am lucrat în noua mea calitate de producător muzical și țin să anunț cu mare bucurie că artiștii cu care lucrez în agenția mea vor avea un concert extraordinar transmis online, în streaming global, direct de pe scena filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești, ei fiind Super 4, cei patru italieni de la X Factor, care au devenit virali iar eu voi fi invitat în calitate de interpret. Sunt fericit să lucrez și pe zona de pedagogie, tocmai am încheiat a doua ediție a Festivalului internațional de canto Cezar Ouatu FICCO în februarie și mă bucur că l-am făcut pe vremurie astea. Am filmat un videoclip cu David Dobrincu, un băiat super talentat și urmează în avanpremieră, primul proiect muzical de comedie din România , nu pot spune mai multe.

Ai avut ceva de lucru…

Inclusiv în Zanzibar, când m-am întors. Merg mai departe cu zona de pedagogie, cu zona muzicală.  Voi deschide prima academie de teatru care îmi poartă numele, în București, așa că o să avem treabă.

Ai avut și anul trecut treaba, ai fost în reality-showul Ferma, ai avut de muncă…

În Fermă a fost o altă experiență de viață, cum a fost și în Zanzibar. Pentru mine reality showul a fost o experiență de a reuși să-ți ponderezi poftele și rutina de zi cu zi și de a te regăsi în niște condiții destul de precare, din punct de vedere alimentar, al traiului de zi cu zi, unde publicul a văzut un Cezar Ouatu uman, un om simplu, care știe să pună mâna și pe sapă, să lucreze și să facă și treabă. Aceste reality showuri au un rol benefic.

Ai pozat în vacanță în apă, printre palmieri…

Ați văzut sper și “dansul turbatului” care a devenit viral având peste 170.000 de vizualizări în șase zile, am rămas șocat, dar nu știu dacă-i bine sau rău dar uneori se mai vinde bine și circul. Eu nu sunt circar, dar aia a fost o provocare, o joacă, o dezinhibare totală în asemenea paradis nu ai cum să fii altfel. Alături de iubita mea a fost o vacanță minunată și conexiunea a fost foarte puternică.

Ai fost doar cu ea sau în gașcă de prieteni?

Doar cu iubita mea, dar după cum știți acolo există o gașcă de români în frunte cu Cătălin Cazacu. După ce de-a două ediție a festivalui FIICO mi-am zis că merităm o vacanță.

Iubita ta cântă?

Nu, Raluca este studentă. Relația este oficială, suntem de un an împreună, mulțumesc lui Dumezeu avem planuri mari împreună, inclusiv pe plan personal dar și profesional.

Faceți nuntă anul acesta?

Nu neapărat nuntă, noi suntem pregătiți mai mult decât de o nuntă, nu cred că nunta ar fi încununarea absolută, suntem de alte principii însă nedând la o parte zona spirituală, un legământ de acest gen. Suntem bine și avem proiecții sănătoase de viitor.

Te vezi tată, îți dorești copii?

Am mai spus că da, Doamne ajută să vină momentul să vorbesc ceva concret.

Îți este dor de showuri de televiziune? 

Sunt în discuțîi pentru un anumit show de televiziune, de ce nu. Trebuie să recunosc și va spun în premieră că mi-aș dori după atâtea showuri de enterteinment, reality-showuri, talent showuri să fac parte, de ce nu, dintr-o garnitură de jurați a unui talent show. Indiferent care e acela. Vedem ce va fi.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT