LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alessandra x Pretty Devil

we ❤️ music

Alessandra a lansat single-ul “Pretty Devil”

Alessandra a lansat single-ul “Pretty Devil”. „Cântecul este despre mine cântând unei fete care știe că este superbă dar, în același timp, poartă cu ea o mulțime de probleme. Scopul melodiei este ca ea să se vadă la fel cum o văd eu. Îmi place când este ea însăși și sunt mândră de asta. Doar „fii diavolul drăguț care ești” – declară Alessandra.

„Pretty Devil” a fost scris și produs în colaborare cu Audun Agnar Guldbrandsen, Margrethe Frich, Ludwig Gassner și Einar Eriksen Kvaløy.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PrettyDevilPR

Alessandra a avut o performanță remarcabilă în timpul finalei Eurovision de luna trecută, aducând acasă locul 5. Succesul nu s-a terminat aici, iar după finala Eurovision a intrat pe locul 28 în Topul Spotify Global! Piesa a urcat cu 103 locuri după finală, care a fost cel mai mare salt dintre toate melodiile de pe listă. „Queen Of Kings” și-a câștigat un loc în Top 5 în Finlanda, Elveția și Suedia, în Top 10 în Marea Britanie, în Top 20 în Țările de Jos, Irlanda și Germania + #28 în Italia. Melodia a depășit acum 100 de milioane de stream-uri!

Vorbind despre planurile de viitor, Alessandra declară: „Am scris o mulțime de cântece și aștept cu nerăbdare să continui să-mi construiesc cariera de artist. Voi lansa multă muzică nouă, iar în 2024 voi merge în turneu și voi cânta în multe orașe diferite.”

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT