karym si celia la podcast

Celia se va retrage la 5 luni de sarcină cu toate că mai are piese nelansate

we ❤️ music
Celia a luat o decizie care-i va schimba viața particulară dar și profesională! Cântăreața tocmai a anunțat că se retrage din muzică, după o carieră de succes. Artista este însărcinată în cinci luni și se va dedica exclusiv vieții de mămică!

Celia urmează să devină mămică pentru a doua oară, fiind în luna a a5 a și este fericită. În trecut, solista a pierdut două sarcini, ceea ce a afectat-o. Acum cântăreața intenționează să se retragă din muzică și să se ocupe doar de creșterea copiilor. „Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapă asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a povestit artista, în cadrul podcast-ului „Viața Vedetelor” prezentat de Karym. Celia urmează să nască anul viitor o fetiță. Artista nu s-a hotărât însă ce nume va purta bebelușa. Solista a trecut prin momente crunte după ce a pierdut nu mai puțîn de două sarcini. S-a confruntat la acel moment și cu depresia. „Suntem și am fost extrem de fericiți, e o mare binecuvântare, mai ales când se întâmplă după ce pierzi aproape de tot speranța că mai e posibil să vină pe lume un nou suflețel. E clar că al doilea copil e E clar că al doilea copil e o mare binecuvântare pentru că ni l-am dorit de mulți ani, îmi pare minunat și faptul că avem un băiat și o fetiță, Angelo va avea mereu grijă de surioară lui și voi fi mai liniștită în perioada adolescenței ei, cu gândul că e fratele ei aproape, el fiind cu șapte ani și ceva mai mare decât ea. Viitorul sună bine!”, a mai spus Celia.
Solistă a mai povestit cum a lucrat cu Costi Ioniță, cum mai are piese nelansate. „Mai mă piese nelansate, nu se știe cinciodata când mă întorc”, a mai spus ea.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT