LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
remme popstar

we ❤️ music

Solistul Remme lanseaza single-ul “popstar”

Remme lanseaza cantecul „popstar”, în care își imaginează cum ar fi să devii un popstar și ne conduce într-o călătorie printre visurile sale din copilărie.

În legătură cu piesa, Remme a declarat: „<<popstar>> este prima piesă pe care am scris-o acasă, în timpul carantinei, în urmă cu aproape un an. Pentru mine, această piesă nu este despre dorința de a fi bogat și faimos, ci despre întrebarea <<cum ar fi fost dacă>>. Cred că multă lume se întreabă despre cum ar fi fost viața lor dacă anumite lucruri s-ar fi întâmplat sau nu, și cred că același lucru se aplică și la mine. Când am scris piesa, m-am gândit la persoana care eram în liceu, când visam la o carieră de artist, dar eram așa de timid că nu vorbeam nici cu fata de care eram îndrăgostit. Piesa <<popstar>> este un șir de gânduri din acel moment; oare m-ar observa pentru cine sunt eu de fapt dacă aș fi fost faimos?”
După opt single-uri versatile și cea mai recenta piesă, „the moment”, care a însoțit campionatul european de fotbal la televizor în Olanda și ne-a arătat o față mai animată a scrisului profund și plin de semnificații a lui remme, „popstar” adaugă încă o culoare în infinita paletă de piese a artistului.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/popstarPR
Piesa „get older” a fost startul ideal pentru cariera de muzician; piesa a acumulat peste 1.1 milioane de stream-uri. Următorul lui single, „hunger”, are în prezent 6 milioane de stream-uri, iar al treilea single, „lose touch” are un videoclip impresionant și a acumulat până acum peste 2.7 milioade de stream-uri.
remme trăiește în lumea muzicii de când avea 12 ani și lucrează la piesele sale încă de pe atunci, motiv pentru care acesta face naveta între orașul lui natal, Eindhoven, și Berlin, unde este localizat studioul. Printre artiștii care l-au influențat se numără Frank Ocean, Fleetwood Mac, Bruce Springsteen, Jeff Buckley și Justin Bieber.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT