LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
concert luis gabriel si haziran

we ❤️ music

Ce surprize pregătesc Luis Gabriel și Haziran pentru fanii lor?

Cel mai îndrăgit cuplu de muzică balkanikă din showbiz au o mulțime de surprize pentru fanii lor pe care îi așteaptă la un super concert. Acesta va avea loc pe 8 septembrie la Arenele Romane unde vor avea o mușime de surprizre și invitați speciali.

Luis Gabriel și Haziran, soția sa, au lansat de curând o nouă piesă, realizată de Midas MNL, Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1), responsabil cu videoclipul fiind regizorul Claudiu Stan. Astfel, Balkanika Records și Diamond Records și-au dat mâna pentru o nouă colaborare de succes! “Împotriva Tuturor” (În Numele Iubirii OST) este o nouă colaborare muzicală cu iubita mea soție, Haziran. Împreună pregătim noi surprize pentru cei care ne iubesc, pentru fanii noștri. Pregătim un film, despre care vă voi da mai multe detalii la momentul respectiv, dar, mai ales, concertul “În numele Iubirii”, de pe data de 8 septembrie, de la Arenele Romane, unde trebuie neapărat să veniți! Va fi o premieră și veți avea parte de cel mai important eveniment balcanic din acest an. Avem atunci mulți invitați, Orchestra Diamantelor alături, și, ca invitate, unele dintre cele mai importante artiste din balcani. Stați cu ochii pe noi! Vă mulțumim pentru susținere!”, ne-a mărturisit interpretul celebrei melodii “Toate Diamantele”, Luis Gabriel. Biletele pentru concertul Luis Gabriel și Haziran, “În numele Iubirii”, organizat pe data de 8 septembrie la Arenele Romane, se pot găsi aici

Despre concert Luis Gabriel ne-a spus că ”avem o invitată specială, Sarina Cross”. Iar Haziran ne-a povestit mai multe. ” Este o fată din Liban, însă acum locuiește în America și vine special pentru noi. Este o persoană extraordinară! Am cunoscut-o recent și ne-a făcut o mare bucurie că a vrut să fie prezentă alături de noi, fiindcă ne ajută să ducem concertul ăsta la un alt nivel, exact cum ne-am dorit”, a spus ea. Cum spuneam cei doi vor mai lansa până atunci piese. ”Se vor lansa piesele care vor face parte din coloana sonoră a filmului pe care ăl veți vedea la toamnă. Niște piese superbe pe care le-am scris împreună cu echipa noastră și sperăm să le placă tuturor! Nouă ne plac„, a spus Haziran. ”Noi avem piese scrise și de noi doi. Împreună vom avea foarte multe piese pe care le voi lansa cu soția mea”, a spus Luis Gabriel.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT