Ce surprize muzicale a mai lansat weekendul trecut Andrei Bănuță

we ❤️ music
Unul dintre cei mai talentați tineri interpreți de la noi, este, cu siguranță, Andrei Bănuță, tânărul care și-a cucerit fanii cu piesele sale. Iată că weekendul care tocmai a trecut a lansat două piese, două colaborări speciale, una cu Serena și una cu Tudor Sișu.

Dacă încă nu ai simțit vibe-ul verii, cu această piesă sigur îl vei simți din plin! Mon Ami #RaTaTa este o piesă despre iubire la prima vedere. Piesa te provoacă să dansezi și te face să nu ratezi nicio notă. Versurile în limba franceză o fac specială și îi oferă un aer aparte. Mon Ami #RaTaTa  cu siguranță va lasă o amprenta puternică în playlist-urile din această vară. “Mon Ami #RaTaTa este acea piesă de suflet pe care am lucrat-o alături de colegii mei, Andrei Bănuță, Paul Iorga, Florian Rus și Claudia Suteu, în tabăra de creație organizată de Roton Music. Consider că este una dintre cele mai vesele și speciale piese lansate de mine, având în vedere că este în colaborare cu acest om minunat. Îmi doresc și sper din tot sufletul să atingă cel puțin jumătate din performanța piesei “Safari” care a depășit 170 milioane de vizualizări pe YouTube, dar asta depinde doar de voi” spune Serena. Iar Andrei a spus: „Eu cu Serena ne știm de ceva timp. Ne-am dorit o piesă împreună, iar piesa Mon Ami #RaTaTă a venit exact când a trebuit. Eram într-o sesiune de compus care ne purta numele amândurora, tocmai de aceea am zis că ziua aceea a fost despre colaborarea pe care o așteptăm de mult. Când am auzit versiunea finală, am avut un gol în stomac, ciudat dar plăcut, pe care nu-l mai simțisem până atunci”.

Serena și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, când a început să interpreteze diferite cover-uri. Vocea ei unică i-a oferit numeroase oportunități, colaborări cu DJ cunoscuți atât în spațiul autohton, cât și la nivel internațional. Piesă Safari a avut succes uimitor, intrând în Top 10 Shazam în țări precum Turcia, India, Iraq, Kazahstan, Azerbaidjan, și adunând peste 170 de milioane de vizualizări pe YouTube și peste 36 de milioane de audițîi pe platformele de streaming.

Andrei Bănuță este un artist care a crescut lângă mare și care a început să cânte, să transmită energie și să-i inspire pe cei din jurul sau de când era doar un copil. A devenit cunoscut după interpretările unice pe care le-a oferit pieselor consacrate sub formă cover-urilor. Piesă Numele tău a reușit să ajungă rapid la inimile fanilor și să se mențînă în playlist-urile acestora.

https://www.youtube.com/watch?v=GcqwhWeaCIg#video_1

Și tot weekendul trecut s-a lansat colaborarea dintre Sișu Tudor și  Andrei Bănuță la melodia “Incitant și cuminte”, la care s-a filmat și un videoclip destul de interesant în regia lui Rareș Comănescu, de imagine s-a ocupat Jean Blagoi iar de producția video Rare Species. De textul piesei s-au ocupat Sișu Tudor și Andrei Bănuță, de producție: oZI și de Mix/ Master: MECILINN.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT