LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce se întâmplă la 15 ani de la moartea Laurei Stoica

Regretata Laura Stoica va rămâne în amintirea tuturor cu piese precum “Un actor grăbit”, “Vreau să am steaua mea”, “Focul”, “Nici o stea” sau “Dă, Doamne, cântec”.

În memoria solistei, la 15 ani de când a urcat la cer se întâmplă un eveniment deosebit.

În memoria solistei se lansează albumul “Întotdeauna Laura Stoica”. Acesta conține atât remake-uri, cât și piese care au fost puțin mediatizate anterior: “Călători în pustiu” și “Numai pentru tine viață!”  Laura Stoica a fost și va rămâne una dintre cele mai bune voci din România, iar piesele ei sunt ascultate și în 2021, dovadă că muzica bună nu va fi uitată niciodată. Alexandru Stoica, fratele artistei, spune despre Laura că pentru el va fi întotdeauna un foc aprins și o lumină vie în acest Univers: „Ea trăiește în continuare prin fiecare melodie. A deschis lumi ce vor rămâne în eternitate în sufletele tuturor celor ce au cunoscut-o, cât și în ale acelora care o ascultă! Și mă bucur nespus că, printr-un efort comun al Fundației Laura Stoica și a casei de discuri Roton acest album a putut fi lansat”.

Laura Stoica este considerată una dintre cele mai bune voci feminine rock din România și una dintre cele mai puternice personalități ale muzicii autohtone. Aceasta s-a lansat în anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, câștigând premiul pentru cea mai bună interpretare. Un an mai târziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia „Un actor grăbit” a fost desemnată piesa anului.  Între anii 1990 și 2005 a susținut peste 700 de concerte, atât pe scenele românești, cât și în străinătate. În 1995, a cântat alături de Ricchi e Poveri, dar și de Samantha Fox. A depășit granițele natale, având turnee în Bulgaria, Israel, Malta și S.U.A. După o perioadă de absență, Laura Stoica s-a hotărât să revină pe scenă cu un nou stil și a lansat albumul ”S-a schimbat”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT