LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dan-helciug

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1187

we ❤️ music

Ce planuri muzicale are Dan Helciug pentru începutul de an?

Solistul și membrul trupei "Spitalul de urgență" are un 2022 plin de provocări și evenimente speciale. Dan Helciug, care va participa la Eurovision cu piesă "241" a povestit câte evenimente va avea anul acesta și ce urmează pentru el.

Din cauza pandemiei de coronavirus solistulu și-a a amânat spectacolul aniversar pentru trupa să Spitalul de urgență, pe care speră să-l facă anul acesta. Și asta pentru că nu a vrut să fie un eveniment chinuit cu oameni cărora le e frică să vină la concert, să-i pună în pericol, să le fie frică să stea la spectacolul aniversar. Piesă cu care participa la Eurovision se numește “241” și e de pe albumul la care lucreză acum, fiind un nou concept de rock electronic, folck indie, ceva de genul ăsta dar oricum, este un experiment ce face el. Are piesă în română dar i-a făcut text în engleză având în vedere că e pentru Eurovision și ascultă altcineva decât publicul din România. Solistul a povestit de câteva ori că n-a mai participat cu o piesă la Eurovision de 10 ani. Tot el promite că va reveni pe scenă cu multe noutăți și o să mai urmeze și alte proiecte, de exemplu o să facă turnee cu My Queen Tribute și pregăteste o piesă nouă cu Spitalul de urgență iar videoclipul o să-l filmeze la Târgu Mureș. Multe proiecte pe val și o mulțime de idei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT