LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce mare a crescut Cezar Stratan! A colaborat cu Giada la prima ei piesă din carieră „Notă de trecere”

Fratele mai mic al Cleopatrei Stratan, Cezar, care a crescut deja, a revenit în atenția fanilor cu un nou proiect muzical. Este vorba de colaborarea cu Giada la piesa "Notă de trecere" la care au filmat și un videoclip haios.

Giada a lansat prima piesă din cariera muzicală și a colaborat cu Cezar Stratan pentru „Nota de trecere”. Dacă până acum ne făceam griji pentru „nota de trecere” doar la școală, Cezar și Giada ne arată că aceasta e foarte importantă chiar și în viața de zi cu zi. Asemeni relației între frați, clipul îi prezintă pe cei doi artiști ce par să se înțeleagă la început ca șoarecele și pisica, dar situația se schimbă odată ce ajung să împărtășească aceleași sentimente și anume primii fiori ai dragostei. Single-ul e compus de Edward Sanda, iar videoclipul e regizat de Dan Petcan. „Îl cunosc pe Edward de când aveam 6 ani. Eram colegi la orele de canto, și încă de pe atunci, s-a creat o prietenie colegială între noi, care a durat în timp. Edy a făcut melodia, iar când am ascultat-o, mi-am dat seama că ar fi și mai faină cântată în duet. De aici a ieșit colaborarea cu Cezar Stratan. La filmările videoclipului ne-am distrat de minune, chiar dacă a fost prima dată când l-am văzut pe Cezar, era de parcă ne cunoșteam dintotdeauna”, povestește Giada. În vârstă de 15 ani, Giada s-a născut în Italia și este elevă la liceul teoretic „Ioan Slavici”. Studiază canto, pian și actorie, iar de-a lungul timpului, pasiunea pentru muzică și actorie i-au adus nenumărate premii atât naționale, cât și internaționale. În 2016, Giada a obținut titlul de mare campion al lumii la categoria Actorie în cadrul Olimpiadei de Arte din America (Hollywood) unde au participat peste 1600 de concurenți din 60 de țări. În același an, a câștigat multiple medalii de aur și bronz la categoriile Selfing Accompaniament și Pop de la World Championships of Performing Arts.
Se pare că talentul nu ocolește familia Stratan, iar Cezar calcă pe urmele lui Pavel, dar și al Cleopatrei. Până în prezent, Cezar a lansat alături de sora sa, Cleopatra, piesa și videoclipul „Mami”, o poveste cu un mesaj emoționant și „Altă dată” alături de Eva Maria, o poveste de dragoste de oameni mari, dar trăită de copii.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT