LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Spike Naufragiat

we ❤️ music

Spike lansează oficial piesa deja prezentă pe cele mai importante posturi de radio și mult așteptată de fani, „Naufragiat”

Este o piesă atipică artistului, o piesă pop, de dragoste, care vorbește despre sentimentele intense pe care finalul iubirii le poate provoca. Piesa a fost compusă de Spike, Vlad Lucan și Alex Pelin, scrisă de Spike, alături de Alex Pelin, iar de producție s-a ocupat Vlad Lucan.

„Naufragiat este o piesă care iese ușor din tiparul meu, dar care mă face să îmi dau seama că de fapt nu cred că există tiparul niciunui artist. Atâta timp cât piesa e bună, lumea o să o aprecieze și o să o iubească”, a declarat Spike.
Anul acesta, Spike a lansat „Muguri”, o piesă manifest, hip-hop, ce descrie contextul geopolitic actual și realitatea cu care ne confruntăm în stilul care l-a consacrat pe artist.
Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural în industria rap românească, unde are o experiență de 16 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi, producător și regizor. Are 4 albume la activ, “Relaţii cu publicul”, “Rămânem prieteni”, “Lumea lui Paul” şi “Propaganda”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT