LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
elena unc si iubitul stefan banu

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Ce legătură există între Mihai Trăistariu și Ștefan Banu, partenerul Elenei Unc de la “Vocea României”

Ștefan Banu este primul jurat care a confirmat prezența în cadrul concursului național de talente "Maratonul artiștilor", ce va avea loc în ziua de 27 noiembrie, la Iulius Town Timișoara.

Va spunem că Ștefan Banu are o legătură specială cu Elena Unc de la “Vocea României”, cei doi având o poveste specială de dragoste. “Ne bucurăm nespus să îl avem in juriu pe Ștefan”, a declarat Mihai Trăistariu. Dar cine este Ștefan Banu? Stefan este unul dintre cei doi fondatori ai Clasei de Canto Elena Art din Arad, pe care o conduce alături de artista Elena Unc. E un om.puternic, un om care a atins moartea prin dependența de alcool, iar de acolo prin credința în Dumnezeu, a renăscut precum Phoenix din propria cenușă. In trecut Ștefan a studiat Politehnica, însă a avut mereu înclinații spre a cunoaște adevărul, profunzimea lucrurilor și pe Dumnezeu.
“Încă de mic am fost atras de pasiunea de a citi. Biblioteci întregi mi-au trecut prin mâini, iar dragostea față de citit m-a format ca om. Am iubit încă din copilărie literatura, istoria, cărțile despre cunoaștere și dezvoltare personală și spirituală, am fost foarte perseverent și dornic de a evolua”, a declarat Stefan.

Mihai Trăistariu Ștefan Banu si Elena Unc de la Vocea Romaniei
Mihai Trăistariu Ștefan Banu si Elena Unc de la Vocea Romaniei

În cadrul Clasei de Canto pe care o reprezintă, pe lângă partea managerială pe care o face, Ștefan activează și ca profesor, ocupându-se de echilibrarea emoțională a copiilor, dezvoltarea lor personală și spirituală, consilierea elevilor, având în vedere faptul că Ștefan este Psiholog în formare.
“Iubesc foarte mult să mă ocup de dezvoltarea emoțională a oamenilor, mai cu seamă a copiilor, de echilibrarea lor emoțională, de creșterea lor spirituală. Acest proces face parte din misiunea mea. Am o experiență de viață trăită nu doar din cărți, ci și prin propria devenire. Vindecarea de dependența de alcool mi-a adus daruri pe care la rândul meu simt să le dau mai departe copiilor și oamenilor care ne calcă pragul. Chiar în acest timp lucrez la prima mea Conferință, care va avea ca temă firește, dependența și abordarea ei din mai.multe perspective. Doresc ca ceea ce știu, să dau mai departe tuturor celor care își doresc să pătrundă în acest subiect atât de profund al acestei boli atât de dure.
În altă ordine, e o onoare pentru mine să fac parte din juriul Festivalului Maratonul Artiștilor, Festivalul organizat de artistul Mihai Trăistariu, artist pe care îl respect și apreciez foarte mult .Îmi e drag să vin in sprijinul tinerilor cu întreaga mea cunoaștere și să-i ajut să crească și să evolueze “, a declarat Ștefan.
Clasa de Canto Elena Art pe care acesta o conduce, în peste opt ani de activitate, a obținut sute de premii atât la nivel național, cât și european cu studenții săi.
Ștefan Banu este un om spiritual , un om al cunoașterii și al evoluției autentice, dedicat noii generații de artiști pe care aceasta o susține cu întreaga lui ființă.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT