LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce legătură este între Katy Perry și celebrul Pokemon?

Cunoscuta și îndrăgita solistă a lansat o nouă piesă, "Electric", pentru care a filmat și un videoclip. Nimic neobișnuit pană aici, însă noua piesă dar și videoclipul lui Katy Perry au legătură cu Pokemon care a făcut 25 de ani.

Noua melodie, “Electric”, va fi inclusă pe albumul “Pokémon 25: The Album’ Compilation”, ce va apărea în toamna acestui an. Pokemon celebrează 25 de ani de la apariție prin noua piesă și videoclipul lui Katy Perry. Artista este o mare fană a jocurilor și a serialului Pokemon, jucându-se pe GameBoy când era mică. Melodia a fost special creată pentru “Pokémon 25: The Album’ Compilation”.

 

Pentru piesa dedicată aniversării, Katy Perry a colaborat cu The Monsters & Strangerz și Jon Bellion. Aceștia au mai lucrat împreună și pentru piesă “Daisies”, de pe noul album al lui Katy, “Smile”.

Videoclipul o prezintă pe Katy, alături de Pikachu, plimbându-se prin natură și reflectând despre cum viața lor s-a schimbat în timp. La un moment dat, cei doi se opresc la un far și ajung să retrăiască primele momente din cariera lui Katy. Videoclipul a fost filmat în Hawaii, fiind realizat de Carlos Lopez Estrada, cel care a făcut și filmul Disney, “Raya and the Last Dragon”. Perry a declarat că a devenit foarte nostalgică, când a vizitat Pokemon Café în Tokyo, iar momentul în care a aflat că va face parte alături de Post Malone și J Balvin pentru aniversarea Pokemon, a fost unul plin de bucurie. Tema piesei este despre o evoluție continuă, ce vine din interiorul fiecăruia. În videoclip o putem observa pe Katy la începutul carierei, cât și pe Pikachu, apoi pe Katy Perry, matură, alături pe Pikachu.

Acest an va fi plin de surprize din partea celor de la Pokemon, fiind al 25-lea an de la înființare.

Pokemon este unul dintre cele mai de succes seriale pentru copii. A apărut prima dată în 1996, în Japonia, urmând să devină un succes mondial în materie de entertainment.

 

Katy Perry a debutat în anul 2008 cu albumul, “One of the Boys”. Împreună cu celelalte proiecte muzicale: “Teenage Dream”, “PRISM” și “Witness”, Katy a acumulat peste 50 miliarde de stream-uri la nivel mondial. Piesă “Never Really Over”, lansată în vara anului 2019, este certificată cu discul de platină în SUA și este cea mai bine cotată piesă din catalogul artistei, din punct de vedere al debutului pe platformele de streaming. Albumul din 2020, “Smile”, a acumulat peste 2 miliarde de stream-uri. Videoclipul piesei ”Roar” are peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, iar cel al melodiei ”Dark Horse” are și el 2.9 miliarde. Katy a fost primul artist de sex feminin ce a avut 4 piese cu peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, lista fiind completată de “Firework” și “Last Friday Night”. În 2015, Katy Perry a susținut un concert la cel mai important eveniment sportiv din SUA, Super Bowl. Katy s-a alăturat și multor cauze umanitare, fiind numită în 2013 UNICEF Goodwill Ambassador, în 2012 a primit Trevor Project’s Hero Award, în 2017, The Human Rights Campaign’s Național Equality Award, și în 2018 amfAR’s Award of Courage.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT